Znani čestitajo reviji Story za 3. rojstni dan!

Vir: Govori.se
27. 9. 2011

Prva številka je izšla 3. oktobra 2008, od takrat nas lahko berete vsak teden, po novem že v četrtek.

Zahvaljujemo se vam, ker nam zvesto stojite ob strani! Da bi bilo praznovanje še lepše, smo za vas poleg novih zgodb pripravili tudi 141 presenečenj! Več o tem si lahko preberete v jubilejni številki, ki izide 29. septembra 2011.

Nekaj čestitk, ki smo jih prejeli od znanih Slovencev, objavljamo tudi na tem mestu.

Ekipa revije Story

Nina Osenar

Story je ena od prijaznejših rumenih revij, kar mi je všeč, čeprav so tudi sicer dobre zgodbe, še posebej so mi všeč modne zgodbe in nasveti. Mislim, da je revija primerna tudi za tiste, ki imajo radi trače, saj je informacij dovolj, pomembno pa je, da niso neprijazne. Storyju želim, da se še naprej trudi in da vztraja pri modnih zgodbah, ki so meni še posebej všeč, saj imajo izvrstne fotografije.

Špelca Kleinlercher

Revija Story mi je ena izmed boljših revij v Sloveniji in skoraj edina, ki jo vsak teden preberem. Želim Vam, da boste še naprej delali tako dobre in lepe članke kot ste jih do sedaj.

Lili Žagar

Draga Story, spomnim se še časa, ko sem se znašla v tvoji čisto prvi številki, v prvi modni zgodbi. Ne morem verjeti, da je od takrat minilo že 3 leta! Ja, ni kaj, čas res hitro beži. Mi se staramo, ti pa še v puberteti nisi. Vse najboljše za 3. rojstni dan! Želja pa ne bom pisala, ker niso potrebne. Rekla bom samo "ostani takšna kot si, saj si takšna najboljša!" In seveda, lepo in bučno praznuj! Lili Žagar

Erazem B. Pintar

Vsem zgodbarjem želim eno lepo praznovanje rojstnega dne, sicer pa predvsem to, da posel teče in da bo še kakšna. Obletnica namreč.

Tanja Ribič in Branko Djurić - Đuro

Čestitke za uspešen obstoj v tako turbolentnih časih. Želimo vam uspešno novinarsko delo in naj vam bo še naprej ljubša modra od rumene.

Heather Mills

V spominu vas imam kot prijetno, profesionalno in sproščeno ekipo. Čutim, da svoje delo opravljate s strastjo, kar je za uspeh zelo pomembno. Verjamem, da enako čutijo tudi vaši bralci in vas imajo zato radi. Naj bo novo obdobje revije Story obsijano z uspehom. Vse najboljše Story in veliko uspehov v prihodnje!

Brane Kastelic

Story je očitno zgodba uspeha. Toliko večja, ker so zdijo zadnja tri leta vsem zelo dolga. To so krizni časi stiskanja pasov, ki tudi revijalnemu tisku niso naklonjeni. Ste sodobna zabavna ravno prav radovedna revija za sodobne bralce, ki se je ne bi branili tudi razvajeni britanski bralci. Iskrene čestitke! Pa pazite se tajkunčkov! Ob tretjem rojstnem dnevu za Story - iz Londona - Brane Kastelic.

Tadeja Ternar (Miss Slovenije 2007)

Dragi moj Story! Vsak petek je bil dan, ko sem odhitela po tebe, sedaj si me prehitel in izhajaš ob četrtkih, kar je še bolje, saj iz prve roke izvem prave zgodbe in spoznam zanimive ljudi. Hvala ti, da nas razveseljuješ tudi v Prekmurju!

Ivana Šundov Hojan

Ustvarjalcem revije STORY!
Gotovo ni bolj čudežnega procesa od tistega, ki ga ustvarjalci (podobno kot starši)  doživljajo od rojstva svojega „otroka“  skozi vsakodnevne spremembe. Ob tretjem rojstnem dnevu iskreno čestitam vsem skupaj za vse trenutke, ko ste „svojemu otroku“ dajali dovolj prostora, da izkaže svojo osebnost pa tudi za vse tiste, ko ste premogli zahtevnost, strogost in tudi popustljivost. Čestitke tudi za kvaliteto odnosov med ustvarjalci in bralci. Še veliko samozavesti v naslednjih letih!

Zvezdana Mlakar

Najboljša leta šele prihajajo! Srečno in na mnoga leta, Story!

Tina Petelin (Miss Slovenije 2009)

Ob rojstnem dnevu ti želim še veliko zanimivih dogodivščin, ki jih deliš tudi z nami. Vesela sem, da nam ponujaš, zraven naših domačih zgodb, še zgodbe svetovnega formata. Ostani takšen še naprej!

Omar Naber

Vse najboljše reviiji, ki jo vsak teden prelistam in še na dolga leta tedniku, ki je eden redkih danes, ki ne privablja bralcev z zlobnim jezikom. Vse najboljše, revija s čisto vestjo.

Miša Molk

Za tri leta na zdravje z malinovcem, saj alkohola še ni, hehe. Želim si, da bi imela revija čim več zanimivih, drugačnih zgodb, ki so nam lahko za vzor, kako preživeti v medijskem svetu.

Rebeka Dremelj Škaler

DRAGI STORY-JEVCI!!!!
Hvala vam ker ste! Nevsiljivo, nezahtevno, preprosto ste. Vsak petek (po novem v četrtek), ste mi velikokrat uspeli polepšati dan, me velikokrat tudi kaj naučiti, predvsem pa sem ob branju vaše revije, velikokrat, vsaj za nekaj minut, uspela pozabiti na vsakdnevne probleme. Verjamem, da je veliko Slovenk in Slovencev, ki vas doživljajo tako kot jaz, zato vam iskreno in iz srca želim, še veliko let, nič recesije in čim več dobrih novic. Še na mnoga leta! Vaša, Rebeka.

Sebastjan Cimirotič

Vse najboljše revija Story! Celotni ekipi želim, da bi tako uspešno ustvarjali še naslednjih tristo let!

Anja Križnik Tomažin

Draga Story, vse najboljše za tretji rojstni dan. Kot vsi tri letniki si polna življenja, razigrana, včasih nasmejana, znaš pa pokazati tudi svoje rožičke. Ostani še naprej na svoji strani, strani svojih bralcev in strani tistih, o katerih pišeš.

Lucienne Lončina

Story, vse najboljše za rojstni dan! Za konstantno profesionalno delo in lepe modne fotografije vam iz srca čestitam in želim še mnogo uspehov. All the best, Lucienne.

Julija Kramar

Reviji Story čestitam ob rojstnem dnevu. Za revijo sem že večkrat dala intervjuje, v prvem po svoji zmagi pa sem celo zaupala svojo življenjsko zgodbo.

Sandra Adam, miss Slovenije 2010

Draga Story!
Lahko bi rekla, da sva v letu, ki je za nama, rasli skupaj. Jaz kot miss Slovenije in novinka v modnem (medijskem) svetu ter ti kot revija, ki je kljub svoji mladosti in navihanosti znala prisluhniti tudi zgodbam znanih. Zgodbam o vzponih in padcih, smehu in solzah. Upihnila si šele tretjo svečko, a si dosegla tisto, kar si si vedno želela. Danes si lahkotna, aktualna, v koraku z modo ter vedno pripravljena na vroče ideje, ki navdušujejo mnoge. S svojstvenim stilom kljub množici drugih, samozavestno stopaš v nov dan in takšni naj bodo tudi vsi prihodnji. Urednici in vsem soustvarjalcem želim še veliko uspešnih člankov ter veliko zadovoljnih bralcev. Iskrene čestitke!