Znani Gorenjci združili moči za humanitarno prireditev

Vir: Lea
9. 12. 2011

V mističnih rovih pod Kranjem je Zavod za turizem Kranj s pomočjo znanih Gorenjcev stopil korak proti tistim, ki potrebujejo pomoč. Za potrebe Zavoda Korak so se povabilu odzvali številni estradniki in pričarali lepše praznike.

“Nedvomno sem bil prvi, ki se je strinjal z odlično idejo, da naredimo humanitarno prireditev, na kateri bomo ustvarjali za otroke, poškodovane v prometni nesreči,” nam je ob koncu prireditve zaupal Miran Rudan, ki je požel tudi največ občudovanja ženskega dela občinstva, medtem ko je skupaj s še kar nekaj znanimi Gorenjci, med katerimi sta bila tudi športnika Robert Kranjec in Špela Pretnar, ustvarjal adventne venčke.

“Celoten izkupiček od venčkov bo šel Zavodu Korak in vesela sem, da so me povabili, saj lahko tako pokažem, da mi ni vseeno za ljudi okoli mene,” nam je med natikanjem svečk na venček povedala novopečena Kranjčanka, misica Jinny Ribič, ki je ob svojih bolj znanih kolegih z veseljem uživala tudi v petju.

“Z Miranom si nisva mogla kaj, da ne bi tudi nekaj zapela, saj smo se zbrali in družili zaradi dobrega razloga in pesem polepša vsako dogajanje,” nam je povedala Sanja Grohar, Kranjčanka, ki je nedvomno zaželena na številnih prireditvah, če so te humanitarne, pa se tudi vedno odzove.

Med ustvarjanjem adventnih venčkov, ki jih bo Zavod za turizem Kranj prodal na licitaciji, izkupiček pa namenil pomoči potrebnim otrokom, so vsi znani zelo uživali, z njimi pa tudi številni obiskovalci, ki so nedeljsko popoldne tako preživeli skupaj, globoko pod zemljo, a z lepimi mislimi v srcih.

Priporočamo