Znani objokujejo tragično smrt Simone Hren

Simone Hren (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
28. 7. 2014

Lepa, uspešna in priljubljena ... videti je bilo je, kot da ima Simone Hren vse, kar si človek lahko želi. Uspešna podjetnica in mamica 12-letne in eno leto in pol starih hčerk je veljala za vedno nasmejano svetlolasko, zato je tragedija še toliko bolj pretresljiva. 

Simone je veljala za sposobno poslovno žensko, s čim se bo v življenju ukvarjala, pa je vedela že zelo zgodaj. "Že kot majhna deklica sem si ogledovala vse postopke, ki jih je izvajala moja mami v salonu. Še danes mi večkrat pove, da sem rada segala v lonček s kremo in izvajala lastne masažne kreacije na rokah strank," je Simone, ki je prevzela družinski kozmetični center s 35-letno tradicijo v Grosupljem, povedala lani.

A Hrenova ni sedela le na lovorikah svoje mame, temveč je iskala vedno nove poslovne priložnosti. Zaradi njenega profesionalnega pristopa in širokega nasmeha pa so z njo radi sodelovali tudi številnimi znani Slovenci in Slovenke.

S kom je bila v tesnih stikih, razkrivamo v novi Novi, za katero so nekateri znani ob njeni tragični smrti podali tudi izjavo.

Nova