Znani obrazi bodo pred kamerami opravljali vozniški izpit; jim bo uspelo?

Znani obrazi bodo pred kamerami opravljali vozniški izpit; jim bo uspelo? (foto: Planet TV) Planet TV
19. 8. 2019

Med jesenskimi novostmi na Planetu je tudi oddaja Znani prvič za volanom, v kateri bomo spremljali znane Slovence in Slovenke med včasih zabavnim, spet drugič živce parajočim opravljanjem vozniškega izpita. Planetova "avtošola znanih" na spored prihaja že septembra.

Se še spomnite svoje izpitne vožnje? Predstavljajte si, da bi vas pri pazljivem spremljanju hitrosti in opreznem pogledovanju v vzvratno ogledalo ter nerodnih poskusih bočnega parkiranja snemali – tako kot smo mi posneli znane obraze! V novi oddaji Znani prvič za volanom, ki prihaja septembra na Planet, bomo namreč spremljali znane obraze pri včasih zabavnem, včasih pa težavnem podvigu opravljanja vozniškega izpita.

Udeleženci "avtošole znanih" se bodo pod vodstvom inštruktorjev podali na cesto na intenzivni tečaj vožnje, ki jih bo popeljal na zahtevnejše ceste naše prestolnice, opravljali pa bodo tudi posebne izzive na poligonu. Če bo šlo vse po sreči, bodo pred kamero tudi opravili vozniški izpit.

Znane bodo med učenjem vožnje občasno spremljali tudi njihovi prijatelji ali družinski člani, kar bo za nekatere spodbuden, za druge pa moteč faktor pri osredotočanju na vožnjo in cestna pravila. Pripravite se na nepredvidljivo vozniško izkušnjo in spremljajte, kako se bodo s cestnimi izzivi soočili naši znani obrazi in navijajte, da bodo na koncu uspešno opravili vozniški izpit!

Pod budnim očesom kamere in inštruktorjev se bodo vožnje učili Oto Pestner, umetnik Anže Gallus Petelin, pevka Tamara Goričanec, komik Luka Korenčič, vizažist Empera in drugi, oddaja Znani prvič za volanom pa na Planet prihaja septembra.

Priporočamo