Znani obrazi o skorajšnjem valentinovem

20. 1. 2016

Kmalu bo valentinovo, uredništvo revije Lea pa je izprašalo nekaj znanih obrazov o tem, kako gledajo na ta praznik s trgovskega stališča.

Takole so se izrekli ...

6PACK ČUKUR

Pomeni mi še en praznik, ko ne smem pozabiti na darilo za ženo. A vseeno priložnost za malo več romantike ali kakšno druženje ali presenečenje za osebo, ki jo ljubiš. Trgovci se borijo vsak dan, tako da nimam nič proti temu. Všeč mi je, da se potrudijo in da je ponudba velika. Tako je tudi prav.

ANA ŽVORC

Tisti, ki se znajde, bo znal pritegniti in bo dobro prodal vse, kar ima vsaj malo povezave z dnevom zaljubljenosti. Valentinovo bi moralo biti vsak dan, ne samo en dan v letu.

AJDA SITAR

Trgovci znajo izkoristiti prav vsako priložnost. Po drugi strani pa smo ljudje tisti, ki težimo k nakupovanju. Krivda za večji zaslužek trgovcev je vsekakor na obeh straneh. Sicer pa mi je všeč, da svojo ponudbo med takšnimi prazniki razširijo, saj lahko tako vsak najde bolj ali manj izvirno darilce. Posebnega praznovanja s fantom nimava, pa vendar se presenetiva s kakšno malenkostjo.

BOŠTJAN BRAČIČ

Trgovci bodo vedno izkoristili vsako priložnost, da nekaj prodajo. Tega jim ni za zameriti, saj so vendar trgovci, in ne moralisti ali filozofi. Tudi krivdo, da nam prodajo nekaj, česar sploh ne potrebujemo, lahko pripišemo izključno sebi.