Znani prišli na dogodek s svojimi kužki!

Vir: Lea
3. 12. 2017

Tudi znani se radi s psi udeležujejo dogodkov, še zlasti so se z veseljem odzvali povabili priljubljene trgovine, ki jim je pripravila še zabavni program – igrice za njihove kosmatince.

M ed množico obiskovalcev ob 10. obletnici odprtja trgovine Mr. Pet v Ljubljani so s svojimi psi prišli tudi igralec Boris Kobal, modna oblikovalka Maja Ferme, pevka Alenka Godec, simpatični dogodek pa je povezovala voditeljica Jasna Kuljaj.

Prav za ta namen se je prelevila v Cruello de Vil, saj je bila tematika zabave 101 dalmatinec in je bila v celoti posvečena štirinožnim prijateljem. Tako so lahko lastniki pse pripeljali v pasjo restavracijo 4Pet, preizkusili pasji kokos in si privoščili slastne priboljške iz pasje pekarne Hov Hov. Med drugim so se lahko udeležili tudi pasje revije, brezplačnega fotografiranja, dobili brezplačne nasvete iz klinike in salona Moj Vet, kjer so jih tudi razvajali in jim ponudili striženje krempeljčkov.

Na dogodek s svojim psom

Maja Ferme v Butiku

Kolekcijo oblačil za pse si je ogledala tudi modna oblikovalka Maja Ferme, ki mora pozimi svoji dve čivavi zaradi mraza tudi oblačiti. Bila je presenečena nad široko in zanimivo ponudbo raznih oblačil za pse, všeč pa so ji bile tudi bolj posebne ovratnice. V prenovljeni trgovini se je med pasjimi priboljški izgubila tudi pevka Alenka Godec s svojo psičko Chilly. Prenovljena trgovina ponuja še več, saj vas v njej čakajo široka ponudba akvartistike, samostojni oddelek teraristike, pasji butik, razširjena ponudba za pse in mačke in slastni oddelek surove prehrane za pse.

Priporočamo