Znani radijec Denis Avdić razkril, zakaj noče gledati priljubljenih kuharskih šovov, razlog je čisto osebni

Znani radijec Denis Avdić razkril, zakaj noče gledati priljubljenih kuharskih šovov, razlog je čisto osebni (foto: Goran Antley) Goran Antley
26. 4. 2021

Povsem odkrito je povedal, zakaj se izogne tovrstnim programom.

V zadnjem času so kuharski šovi izredno priljubljeni pri nas, saj tekmovalci pripravljajo razne, vedno zanimive jedi, tako da ne čudi dejstvo, da jih veliko gledalcev redno spremlja in navija za svoje favorite. Med njimi pa - presenetljivo - ni Denisa Avdića, ki ima prav poseben razlog za to, da ne spremlja šovov.

"Sem sicer na tekočem, kaj se dogaja v najbolj priljubljenih televizijskih kuharskih šovih, ker se s sodelavci redno pogovarjamo o tem, a sam teh oddaj nekako ne spremljam.

Razlog je čisto preprost. Ob gledanju vseh teh dobrot, ki jih pripravljajo kuharski mojstri ali kandidati za mojstre, postanem v trenutku tako lačen, da moram nujno pogledati, kaj imamo v hladilniku. Pa četudi sem ravno vstal od kosila ali večerje."

Vir: revija Zvezde Lady

No, Denisa zagotovo marsikdo razume, saj dobro vemo, da kilograme zlahka pridobimo in se jih težko znebimo. Če ob takih oddajah postane lačen, je zanj bolje, da jih pač ne gleda.