Znani Slovenci, ki bodo kmalu postali očetje

Znani Slovenci, ki bodo kmalu postali očetje (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
1. 5. 2018

Očitno bo leto 2018 poskrbelo za pravi baby boom med športniki, po številnih zimskih asih, ki se bodo razveselili naraščaja, bo v vlogo očka stopil tudi slovenski nogometni reprezentant, ki kruh služi na nemških zelenicah Kevin Kampl.

Svetlolasi nogometaš se bo s partnerico Vanesso kmalu razveselil novega družinskega člana. Zaljubljenca sta par že desetletje, poznata pa se že vse od otroštva. Kot je v enem izmed intervjujev zaupal Kampl, je prav Vanessa edina ženska, s katero si predstavlja skupno življenje in družino, želja pa se jima je očitno uresničila, saj se bo na vratih njunega stanovanja kmalu oglasila štorklja. "Komaj čakam nate, mali fantek," je ponosni bodoči očka zapisal na družabnih omrežjih ob simpatični družinski fotografiji. Parček je dolgo časa preživel v hotelskih sobah, saj je Kevin v življenju zamenjal že nekaj klubov, zdaj pa sta se le ustalila v Leipzigu. Vajena samostojnega življenja, ki seveda vključuje tudi kuhanje, sta tako le našla mesto, kjer bosta spletla gnezdo za novega družinskega člana.

Razkrivamo naraščaje pri znanih Slovencih

Kevin pa ni edini znani Slovenec, ki je v veselem pričakovanju: novorojenčka je v teh dneh že povil tudi poslovnež Jurij Schollmayer s svojo zdaj že dolgoletno partnerico Mio. To je njun prvi skupni otrok, Jurij pa ima iz prvega zakona z zdravnico Petro Schollmayer še 19-letno hčerko Avo in iz zveze s političarko Aljo Brglez sina, 9-letnega Ivana.

Očka pa bo spet postal tudi ljubljanski gostinec Sebastjan Raspopović, katerega družina ima znano restavracijo As. S partnerico Mimo, sestrično Pike Božič pričakujeta naraščaj avgusta. Sebastjan ima sicer iz zakona z manekenko Majo Bulc še 10-letno hči Isabelo in 8-letnega sina Aleksandra. Tretjega otoka pa bo povila tudi Manca Simčič, nekdanja partnerica Siddhartovca Tomija Megliča, s katerim imata dva otroka, 8-letnega sina Zaka in 6-letno hči Noro. Že v poletnih mesecih pa Manca z novim partnerjem, solastnikom priljubljene ljubljanske restavracije Shambala, pričakuje naraščaj.

Besedilo: Nina Keder, N.a. // Foto: Profimedia, osebni arhiv

Priporočamo