Znani Slovenci se spominjajo zaljubljenih pripetljajev

Znani Slovenci se spominjajo zaljubljenih pripetljajev (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
1. 3. 2020

Za nami je praznik zaljubljencev. Praznik, ko do svoje simpatije pokažemo, kako jo imamo radi. In kako radi imajo svoje simpatije znani obrazi ter kako se spominjajo najbolj zaljubljenih pripetljajev? Poglejmo!

Sašo Kuzmanović

Ko sem v Los Angelesu čakal v preddverju hotela v West Hollywoodu, sem slišal krik veselja ženske, ki je delala v recepciji. Za valentinovo je dobila šopek vrtnic. Niti potem, ko jo je dostavljavec prosil, ali lahko podpiše račun, saj je konec koncev ona naročila te vrtnice, se izraz na njenem obrazu ni spremenil. Neprecenljivo!

Ula Furlan

Tale prva bo zelo kavalirska! Nekje v šestem razredu sem namreč dobila prvo pravo rdečo vrtnico, ki mi jo je podaril sošolec, popoldne pa me je peljal na prvi bolj zaresen zmenek v kino. Sicer pa smo v petem razredu v smučarski šoli v Gorjah skoraj vse punce dobile male plišaste dalmatinčke z ovratnico in napisom I love you ... Mislim, da so jih masovno prodajali v mini nakupovalnem središču na Bledu. (smeh)

Rok Ferengja

You don’t have to talk about love, You just show it right? (op. Ni treba govoriti o ljubezni, le pokaži jo). Valentinov dan naj bi bil praznik zaljubljencev. V resnici pa je lahko prav vsak dan valentinovo, če si znamo to narediti. Le srcu je treba pustiti prosto pot, ne glede na to, kateri datum je na koledarju. Iskreno, ne spomnim se, kdaj sem bil nazadnje prost na valentinovo. Že leta in leta imam v tem obdobju polno koncertov. Kar mi je super, saj sam ne praznujem valentinovega, sem bolj zagovornik spontanosti. Vsi imamo radi romantiko, vsi si želimo biti ljubljeni in zaljubljeni, samo prepustiti se je treba. Moja draga je drugačen tip človeka, ona si ‘valentinovo’ začara skoraj vsak dan, tako da se razvajava z zajtrkom v postelji in kavico. Sem pa kdaj tudi sam kaj pozabil, ampak sem se hitro znašel, saj poznate ta pregovor: “Najlepša roža je od moža”? (smeh) Moja draga to potrjuje.

Matevž Šalehar - Hamo

Za valentinovo imam bolj malo pripetljajev, že ime mojega benda namreč pove, da vsako valentinovo preživimo na odru. (smeh) Moja dekleta niso preveč navdušena. Valentinovega niti ne praznujem. Ne maram uvoženih praznikov. Z bendom smo prepričani, da je valentinovo lahko vsak dan, potem pa vzamemo injekcijo inzulina za cuker.

Dejan Krajnc

Spomnim se dogodka izpred nekaj let. Simpatično Mojca iz Maribora me je povabila na večerjo v svoje stanovanje. Bil sem ji všeč in ona meni. (smeh) Tako sem se tistega večera pojavil na vratih njenega stanovanja, odprla mi je in tam me je pričakalo veliko presenečenje. Stanovanje je bilo polno balonov, komaj sem se prebijal skozi prostore, toliko jih je bilo. Ni kaj, zelo prijetno presenečenje, ki si ga bom zapomnil za vse večne čase.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story