A gledamo? Tole so sodniki šova Zvezde plešejo!

12. 3. 2017

Plesno pravico bodo v šovu Zvezde plešejo delili Katarina Venturini, Nika Ambrožič-Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar.

Plesni spektakel Zvezde plešejo, ki na POP TV je tu to nedeljo, 12. marca, ob 20. uri, in bo imel tudi strogo sodniško mizo. Katarina Venturini, Nika Ambrožič-Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar bodo ocenjevali plesne korake dvanajstih zvezdnikov.

KATARINA VENTURINI

Štirikratna svetovna prvakinja in lastnica plesne šole

»Iskala bom ples, ki me bo prevzel in zaradi katerega bom imela kurjo polt,« pravi sodnica Katarina Venturini o ocenjevanjU. izkušena plesna učiteljica ŠE doda, da pari lahko napredujejo v svojih koreografijah in korakih že v enem tednu, če bodo trdo delali.

NIKA AMBROŽIČ-URBAS

Modna oblikovalka in kreativna direktorica

»Ocenjevala bom umetniški vtis. Pomembno bo, da bomo začutili zgodbo, če bo par izražal čustva, ki smo jih pričakovali ali po njih med nastopom celo hrepeneli. Veliko pozornosti bom namenjala tudi estetiki gibanja,« opiše svoj pogled na ocenjevanje Nika Ambrožič-Urbas, ki bo zagotovo strogo ocenjevala tudi elegantno držo in to, ali se plesalci znajo vživeti v oblačila, saj je diplomantka prestižne londonske umetniške fakultete Central Saint Martins, zdaj pa deluje kot kreativna direktorica v Angliji in na Kitajskem. Nika živi v Londonu in bo prav za Zvezde plešejo vsak teden prišla v domovino.

ANDREJ ŠKUFCA

Štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik

»Sem sodnik na svetovnih plesnih tekmovanjih, tako da bom iz tega izhajal. Bom strog, a hkrati vem, da je treba plesalce tudi nagraditi s pohvalo, da imajo motivacijo za nadaljevanje in seveda napredek,« je dal sodnik Andrej Škufca jasno vedeti, da bo verjetno prav on najstrožji del sodniške mize. »Da bom par ocenil z desetko, bodo morali gledalci vstati, ploskati, jokati. Odražati bodo morali čustva, ki jih je par želel pokazati.«

LADO BIZOVIČAR

TV voditelj, igralec in komik

»Vsak teden bom imel sedež v prvi vrsti v teh gladiatorskih igrah, v katerih bodo zvezdniki plesali. Plesali pa bodo zvezdniki, ki nimajo pojma o plesu in niso plesalci ne po duši ne telesu. Imamo človeka mišico, novinarskega kolega, voditeljico informativne oddaje, igralce ... vse. Kdo v tem ne bi užival?« se ocenjevanja že veseli Lado Bizovičar.

PREMIERA ZVEZDE PLEŠEJO V NEDELJO, 12. MARCA, OB 20. URI.