Znano je, koliko denarja je Tina Gaber odštela za TO elegantno obleko, številne so se spraševale, kje jo je nabavila

Znano je, koliko denarja je Tina Gaber odštela za TO elegantno obleko, številne so se spraševale, kje jo je nabavila (foto: Vlada Republike Slovenije) Vlada Republike Slovenije
26. 5. 2023

S svojim srčnim izbrancem se pojavlja na raznih dogodkih in vedno poskrbi, da je zelo lepo urejena.

Tina Gaber priteguje veliko pozornosti javnosti - in to kjer koli se pojavi v družbi premierja Roberta Goloba. Sama je že v preteklosti večkrat pokazala, da ima izbran modni okus, to pa je očitno še dandanes. Na fotografijah, ki nastanejo ob različnih priložnostih, številne dame občudujejo obleke, ki jih Tina izbere zase. Ker je visoka in vitka, ji vse odlično pristoji, sama pa zna dodatno poudariti svojo postavo.

Preberite še: Uff, pajkice, ki jih je zase izbrala Tina Maze, bi hotela imeti marsikatera, na njej so preprosto božanske!

Pred kratkim je nemalo pozornosti pritegnila elegantna, črna obleka, ki jo je izbrala za udeležbo na Mednarodni konferenci Poslovne šole Bled z naslovom "Iz kriznega menedžmenta v novi optimizem." Na Instagram profilu Vlade Republike Slovenije so objavili nekaj fotografij, ki so nastale ob tej priložnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

Novinarske kolegice iz uredništva Cosmopolitan.si so bile nad obleko tako navdušene, da so kar kontaktirale Tino in jo vprašale, kje jo je nabavila. Sama pa je prijazno odgovorila takole: "Obleka je iz spletne trgovine Beloved, torbica pa Guess iz umetnega usnja."

Nato so obiskale omenjeno spletno stran in ugotovile, da je za obleko odštela le 44,90 evrov. No, identične torbice jim ni uspelo najti, a so ugotovile, da se Guessove torbice na podoben način prodajajo za 140 do 180 evrov.

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.