Zoran Prodanović (Gostilna): Sinova poroka s 320 svati!

18. 4. 2016

Nekdanjemu tekmovalcu šova Gostilna išče šefa Zoranu Prodanoviću se bosta kmalu uresničili kar dve veliki želji – v zakon bo oddal najstarejšega sina in nekaj mesecev zatem še prvič postal dedek.

Njegov sin Alen se namreč 23. aprila s svojo ljubo Arijano podaja na zakonsko pot. Poroka bo za slovenske razmere vse prej kot skromna – povabljenih je kar 320 svatov, ki prihajajo tudi iz drugih delov Evrope – Nemčije, Avstrije, Švice, Hrvaške in Bosne. Poroka bo potekala v Kopru na matičnem uradu, svatba pa v hotelu Simonov zaliv, kjer imajo veliko dvorano, ki sprejme tudi 500 gostov. Zoki, ki v šali pravi, da bo bankrotiral, nam je še zaupal: "Lahko še povem, da smo se posebej angažirali, da bo glasba res najboljša, glasbeniki bodo tako iz Hrvaške kot Bosne, naši gostje pa bodo tudi dobro postreženi, manjkale ne bodo jedi z žara, vključno z jagenjčkom in odojkom. To bo res vesel dogodek, saj bom avgusta postal tudi dedek, pravijo, da bo fantek!"

Zoran se poroke neizmerno veseli in je ponosen na mladi par, ki je se ravno vselil tudi v novi dom v Dekanih, zato za poroko niti ne pričakujeta raznovrstnih neuporabnih daril, ampak kot pravi Zoki: le 'darila v kuvertah'.