Zorana je začetek šova spravil v slabo voljo

Vir: Nova
30. 9. 2013

Že prva oddaja druge sezone šova Gostilne išče šefa je nekdanjega tekmovalca tega šova Zorana Prodanoviča spravila v slabo voljo.

Zoran je namreč še posebej občutljiv, kadar se kdo obregne ob starejše ljudi, ki menda niso več tako sposobni in pripravni.

Še posebej ga je zmotilo, ko je Bine 58-letni tekmovalki Zdenki, sicer izkušeni kuharici, ki se je urila tudi v Hotelu Kempinski, zabrusil, da njena dekoracija krožnikov izvira še iz Titovih časov.

Zorana je ta izjava vrgla iz tira: "To res ni lepo. Bine bi lahko bolj pazil na to, kaj govori, tudi on bo nekega dne star. Ljudje, kot je Zdenka, so steber slovenskega gostinstva. Mladi morajo še prebiti ta led, da pridejo do naših korenin kuharije. Modno kuhanje ni nujno uspešno povsod, poglejte samo primer Gostilne iz Medvod. Ni je več, kajne?"

Bine na Zoranovo vprašanje, koliko so bili njegovi učitelji na prestižni kuharski šoli v Parizu stari, so bili 50-letniki ali 20-letniki, ni odgovoril, so nam pa na Pop tv-ju na Zoranove komentarje odvrnili:

"Vsi tekmovalci imajo enake pogoje, izhodišče in priložnosti. Nas pa veseli, da nekdanji tekmovalcev Zoran vneto spremlja novo sezono."