Zvezdana Mlakar: Imela je pretres možganov

Zvezdana Mlakar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
8. 4. 2012

Igralka Zvezdana Mlakar je prejšnji teden obiskala bolnišnico, kjer je čez noč ostala na opazovanju, saj je utrpela lažji pretres možganov. Tako je dokazala, da so lahko tudi hišna opravila nevarna. Med sesanjem se je namreč spotaknila in padla po stopnicah.

Medtem ko je pospravljala hišo in sesala v prvem nadstropju, se je spota­knila ob kable sesalca, in ker jo je bolj skrbelo za gospodinjski pripomoček kot pa zase, ga je poskušala ujeti, da ne bi padel po stopnicah.

Tako je tudi sama zgrmela po stopnišču, padec pa je bil vse prej kot nedolžen, saj se je močno udarila v glavo, utrpela pa je tudi nekaj modric in ureznin.

Ko se je zavedla, ji ni bilo čisto jasno, kaj se je zgodilo, ker pa jo je skrbelo, da je poškodba glave hujša, kot je mislila, so jo odpeljali v klinični center v Ljubljano, kjer so jo na travmatološkem oddelku temeljito pregledali in opravili tudi slikanje glave.

''Nesrečo v celoti pripisujem svoji nerodnosti, veliko ljudi pa me je v šali vprašalo, ali me je po stopnicah porinil mož, vendar sam ve, da ne bi preživel, če bi prišlo do česa takega. (smeh)''

Tako je Zvezdana čez noč ostala na opazovanju v bolnišnici, kjer so ji s šivi oskrbeli tudi porezan komolec. Vesela je, da se po nekaj dneh počuti bolje.

''Še vedno imam malo vrtoglavice in čutim bolečine v sklepih, vendar je vse bolje kot pa biti prikovan na bolnišnično posteljo,'' je iskrena igralka, ki se je tisto noč in jutro v sobi zbudila v družbi preostalih bolnikov.

''Ko sem videla starejše in onemogle bolnike, sem se kar zamislila nad svojo usodo in tem, kaj nas čaka v prihodnosti na stara leta. Ravno zato želim za svoje zdravje in dobro počutje poskrbeti že zdaj, ko sem lahko aktivna v polni meri.''

Čeprav je na trenutke še malce omotična, pa Zvezdana ne počiva, saj jo čaka izbor novih kandidatk za popolno preobrazbo v oddaji Dobro jutro, poleg tega pa se že pripravlja na novo predstavo. Ker bo morala v njej že naslednji teden tudi plesati, jo malce skrbi, kako ji bo šlo, saj se še vseeno malo boji, da se ji ne bi znova pripetil kakšen neljub padec.

Nova Story že v prodaji

Story