Zvezdana Mlakar o svojem obrazu povedala tisto, kar si mnogi ne bi upali

Zvezdana Mlakar o svojem obrazu povedala tisto, kar si mnogi ne bi upali (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
22. 10. 2021

Igralka Zvezdana Mlakar je bila vedno iskrena o vsem, zato tudi o svojih gubicah govori odprto, iskreno in brez zadržkov.

"Gube in staranje niso moj problem, temveč moja stvarnost. Soočiti se z minevanjem je moja čudovita prednost in pravica. Pretirana uporaba filtrov na fotkah in agresivno pomlajevanje je nekaj, česar ne obsojam, meni pa ne pade na pamet! To je moja odločitev! Ne kažem vam svojega popravljenega in zlikanega obraza, ker to enostavno ni res! Zaradi tega nisem nobena frajerka, samo škoda se mi zdi energijo porabljati za takšne majhne laži, imam veliko in dovolj dela s svojo resnico, zvestobo sebi! Skrbim pa zase! O, to pa ja!" je na svojem Instagramu zapisala igralka Zvezdana Mlakar.

Takšna lepotica je na Švedskem Lili Žagar, ta očala ji noro lepo pašejo

Zvezdana je znana po tem, da o vsem govori odprto in da nima zadržkov pred nobeno temo, tudi pred tistimi ne, ki bi se jih drugi morda sramovali, zato jo je pravi užitek poslušati, saj pri njej prav nobena stvar ni tabu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)

Priporočamo