Zvezdana Mlakar: "Pa sem na konju!“

3. 12. 2016 | Vir: Nova
Deli
Zvezdana Mlakar: "Pa sem na konju!“ (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Nič več živčnega brskanja po torbici in iskanja očal. Konec je skrbi, da sem jih nekje pozabila. Konec je panike, da zaradi tega česa ne bom mogla prebrati. 

Štiri mesece po operaciji oči in zamenjavi leč sem dokončno prepričana, da sem z očali opravila. Pa sem na konju! Za vse življenje," z navdušenjem, ki je prav nalezljivo, razlaga Zvezdana Mlakar. Pred kratkim je bila namreč na kontrolnem pregledu v eni najmodernejših očesnih klinik v tem delu Evrope, v Kliniki Svjetlost v Zagrebu.

"Sprejeli so me veselo, z močnim stiskom rok in širokim nasmehom. Takšni so vedno, do vseh pacientov," je kliniko, ki se od letos lahko pohvali z laskavim priznanjem za najboljšo bolnišnico v regiji, pohvalila znana igralka in voditeljica. Povedala nam je, da ves ta čas po operaciji ni imela prav nobenih težav, da se je tako rekoč prerodila, kajti zdaj vidi vse, in to brez očal: "Kdaj pa kdaj si oči še navlažim z umetnimi solzami, le pri vožnji ponoči in ob deževnem vremenu me motijo žarometi avtomobilov, ki vozijo nasproti. A me je zdravnik pomiril, da se bodo oči privadile tudi na to. Pregled pa je le še potrdil, da je moj vid odličen.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord