Zvezdana Mlakar povsem brez dlake na jeziku o tem, kakšen seks ima rada in kakšen je bil njej prvi seks

Zvezdana Mlakar povsem brez dlake na jeziku o tem, kakšen seks ima rada in kakšen je bil njej prvi seks (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
19. 10. 2020

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je bila povsem odkrita o svojem prvem seksu, ki se ga danes niti ne spomni več prav dobro.

"Sem še iz časov, ko smo dekleta sanjala, da nam bo prva prava ljubezen prinesla tudi prvi pravi seks. Sanje sem uresničila okoli 18. leta. Dobro se spomnim, kako smo si tri najboljše prijateljice prisegle, da bomo 'to' naredile iz ljubezni.

Vse tri smo nosile enake verižice okoli vratu in bile so znak 'dogodka'. Najprej je izginila verižica z vratu ene od prijateljic, jaz, vsaj tako se spomnim, sem bila druga.  Nismo bile tako sproščene, da bi si pripovedovale detajle, smo se pa neskončno hihitale!

Vendar se danes ne spomnim ničesar drugega razen kraja (smeh) in silnih čustev prve zaljubljenosti, pravi seks pa je prihajal šele z mojo rastjo, od znotraj, s čedalje večjo sproščenostjo, s spoznavanjem in sprejetjem sebe, z veseljem, da sem takšna, kot sem, čisto v redu. V postelji nikoli nisem telovadila in še vedno ne.

Mislim, da sem na tem področju prava ženska: seks vedno enačim z ljubeznijo, pa čeprav je nam, ženskam, ta lastnost velikokrat v pogubo. Priznam, da se je kakšna taka ljubezen kdaj pa kdaj zelo hitro končala, sicer pa sem imela srečo, da sem ljubila in še vedno lahko ljubim in sem ljubljena. Mladi pa, ah, tukaj besede nič ne pomagajo. Mi jim dajemo zgled. Torej?"

Vir: Obrazi

Morda vas zanima še: Takšen lepotec je danes sin Zvezdane Mlakar, fotografija, ki je ne smete zamuditi