Zvezdana Mlakar presenetila s pričesko, s katero je povsem drugačna, samo poglejte jo

Zvezdana Mlakar presenetila s pričesko, s katero je povsem drugačna, samo poglejte jo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
13. 4. 2021

Naša igralka in voditeljica je prava kameleonka, ko gre za spremembo videza.

Kot igralka se je preizkusila v številnih vlogah, v vsaki pa je bila edinstvena. Očitno pripravlja nekaj novega, saj je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo in pomenljiv zapis: "Igram, končno! Kaj, kje, kdaj, kako, pa naj, zaenkrat, ostane skrivnost!
Glavni igralci so najboljši in verjamem, da se bomo bogato zabavali!"

Na sliki pa jo lahko občudujemo s povsem drugačno pričesko, kot jo nosi zadnje čase, saj so njeni dolgi lasje speti in počesani stran z obraza. Ta frizura ji resnično lepo pristoji in videti je izjemno mladostno. No, tudi sicer Zvezdana s svojo energijo daje občutek, da je vsaj desetletje mlajša, saj na malih zaslonih naravnost blesti.

Brez dvoma bo blestela tudi v vlogi, za potrebo katere je njena pričeska tako spremenjena. Kdo ve? Morda se bo odločila, da jo bo kar obdržala. Njeni sledilci so bili nad to preobrazbo navdušeni in so ji namenili številne besede pohvale. Upravičeno, pa dodajamo mi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)

Priporočamo