Zvezdana Mlakar razkrila, kaj se dogaja v zakulisju nove oddaje Kdo si ti?

Zvezdana Mlakar razkrila, kaj se dogaja v zakulisju nove oddaje Kdo si ti? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
22. 1. 2021

Številni znani Slovenci se v teh dneh mudijo v Budimpešti, kjer snemajo oddajo Kdo si ti? Med njimi pa je tudi igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar, ki je razkrila, kaj se dogaja za kamerami.

"Če se dotakneš peresa tega anonimnega pisatelja, ki osamel čaka v enem izmed parkov Budimpešte, se te po legendi, dotakne USTVARJALNOST. Jasno, da mi je ljub in sem stekla k njemu.

Snemamo po 9 ur, spletli smo prelepa prijateljstva in se nasmejali sebi in drugim. Smeh je pol zdravja in izhod v sili, ko izgubiš vero, da je jutri nov dan. Občudujem madžarski studio, tukaj se snemajo svetovne koprodukcije in se z nostalgijo spominjam cvetočih filmskih in tv časov, ki sem jih doživela pri nas, v Sloveniji. Zakaj smo tako neskončno mačehovski do sebe?

Že dolgo tudi nisem doživela, da bi bilo za nastopajoče tako skrbno in dobro preskrbljeno. Kadar se z ljudmi dela spoštljivo in skrbno, se hvaležnosti podvojijo in človek da od sebe takrat največ! Obljubljam, da se boste "nalezli" teh energij tudi vi ... Ko nas boste videli!" je na svojem Instagram profilu zapisala Zvezdana Mlakar in dodala ljubko fotografijo, kjer se vidi, da na Madžarskem zares uživa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)

Priporočamo