Zvezdana Mlakar s poškodbo na oder

Zvezdano so odpeljali v bolnišnico in prihodnji dan je z bolečinami v roki odigrala novo predstavo v Rogaški Slatini. (foto: OSEBNI ARHIV) OSEBNI ARHIV
Vir: Lady
13. 2. 2019

Igralka Zvezdana Mlakar zadnje mesece redno nastopa po Sloveniji in tako se ji je na zadnji predstavi v Novem mestu pripetila neljuba nesreča, zaradi katere je morala obiskati nujno medicinsko pomoč.

“V Novem mestu smo igrale Menopavzo, publika je bila navdihujoča, topla, smejoča ... V prizoru, ko zapojem svojo tožbo zaradi celulita in se zavihtim na okroglo mizico, se je zgodilo. Mizica je popustila in obe sva zgrmeli po tleh, ujela sem se na desno roko in videla zvezde od bolečine. Zagledala sem zgrožene izraze soigralk, skozi možgane pa mi je zletelo "Show must go on", na odru se ne ustaviš, nikoli! Tekst sem govorila naprej, solze so mi tekle od bolečine, ljudje so se smejali, saj so mislili, da res jočem zaradi celulita. Potem sem med prizorom, kjer lahko, ker mi je šlo na bruhanje, za nekaj trenutkov stekla z odra in odigrale smo do konca, roka mi je visela ob telesu. Samo o nečem sem razmišljala, eno silno željo sem imela, da je vse v redu z mojimi kostmi, da si nisem nič zdrobila. Zavedala sem se, da sem vsa pod adrenalinom in da se bo resnica pokazala čez kakšno uro, zato so me odpeljali na urgenco. Ves pregled je potekal hitro, jasno, prijazno in naj mi samo še kdo kaj reče slabega o našem zdravstvu. Cela sem, nič ni zlomljeno ali počeno, boli, a je celo, celo ... Sreča? Sreča spremlja pogumne!” svojo izkušnjo opiše Zvezdana in se pošali, da očitno zna dobro pasti in da ima zelo močne kosti.

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: osebni arhiv