Zvezdana Mlakar se je razhudila, se postavila zase in odločno začrtala mejo!

V žepu sem imela listke z besedilom tistih delov predstave, ki so malo rizični. Če bi pozabila, bi jih uporabila. Mislim, da jih bom imela vedno, pa mi jih nikoli ne bo treba potegniti ven. Oni so moje padalo. (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
5. 5. 2021

Ni zapisala, za kaj konkretno je šlo, a po njeni objavi bi lahko sklepali, da se je vse skupaj nanašalo na poslovni oziroma delovni dogovor.

Nekaj je očitno šlo narobe, Zvezdana Mlakar pa je sklenila, da se je v tem primeru treba postaviti zase. Na družbenem omrežju je zapisala, da je tako jezna, da kar poka po šivih hkrati pa še ogorčena in užaljena. In za kaj je šlo?

"S težavo sem se naučila, da sem pri dogovorih za sodelovanje dosledna. Jasna, transparentna. Da jasno in glasno povem kaj želim, kaj so moji pogoji. S težavo zato, ker me vse v meni vleče, da bi podarila, znižala ceno, dala. Baje je to povezano z lastno vrednostjo, z nespoštovanjem sebe! Okej, to rešujem, ozaveščam! Se mi zato zdaj dogajajo ljudje, ki so jim dogovori tuji, ki prestopajo vse meje dobrega okusa? Verjetno! Ampak, nečesa pa ne vedo!  Da znam biti tudi nepredvidljiva in, da se mi v nekem trenutku “ odpelje”, da izstopim ne glede na vse! Zato lahko mirno in dobro spim!," je zapisala igralka in voditeljica.

S tem je postavila dober zgled in ogledalo: zgled vsem, ki omahujejo, ko se je treba postaviti zase in nekje potegniti mejo, ogledalo pa tistim, ki se ne znajo (ne zmorejo ali nočejo) držati dogovora. No, Zvezdana je zase že ugotovila, kaj ji pomeni največ in lepo je, da to zavedanje deli še z drugimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)

Priporočamo