Zvezdana Mlakar v družbi svoje mame, podobnost je nesporna, zdaj je jasno, od kod ji toliko energije

Zvezdana Mlakar v družbi svoje mame, podobnost je nesporna, zdaj je jasno, od kod ji toliko energije (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
29. 3. 2021

Priljubljena igralka in voditeljica je nadvse ponosna na svojo družino in mamo, ki je kljub svojim letom izjemno vitalna gospa, polna življenjskih izkušenj, modrosti in energije.

Na družbenem omrežju je objavila fotografijo, na kateri je v družbi mame Reske in dveh od njenih treh sinov. "Draga moja mama, rada te imam! Dragi Jan (ni ga na sliki, pa je v mojem srcu) , Maj in Lan, rada vas imam in vesela sem, da sem vaša mama! Drage moje ženske, vse ste nekomu mame (ideji, mucki, roži, drevesu, pesmi) in bodite mame najprej same sebi!," so besede, s katerimi je Zvezdana Mlakar komentirala v objektiv ujet družinski trenutek.

Sicer ni nikoli skrivala, koliko ji pomeni njena mama, še posebej, ker je zgodaj ostala brez očeta - naredil je samomor, ko je Zvezdana imela komaj šest let. Vedno ji je bila v oporo in ji stala ob strani, kar igralka zelo ceni.

Pred časom je ob maminem rojstnem dnevu delila zapis, ki razkriva njeno ljubezen: "Je prava korenina, seveda jo bolijo kosti in še kaj zraven, a je v bistvu zdrava, močna, samostojna ... pogreša nas, tako kot vse mame na svetu in podpira na njen ljubeči način in midve veliko debatirava o življenju ... včasih mi reče, 'boš že še videla' in jaz cepetam, kot majhna punčka, da ni res, haha ... bom videla ? Vidim, draga moja mama!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)