Zvezdana Mlakar: V operacijo jo je prepričala Neda Ukraden

22. 8. 2016 | Vir: Lady
Deli
Zvezdana Mlakar: V operacijo jo je prepričala Neda Ukraden (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Igralki in televizijski voditeljici Zvezdani Mlakar kirurški posegi niso tuji, v preteklosti je namreč prestala že korekcijo prsi, uporabljala injekcije botoksa in hialuronske kisline, pred kratkim pa se je z lasersko operacijo oči za vedno poslovila od očal.

"Res me je zanimalo, kako bo potekala operacija. Morebitni pomisleki so se v trenutku razblinili. Oko so mi prekrili in bili z mano zelo nežni. Nič ni spominjalo na kakšno mučilno napravo. Vse, kar sem čutila, je bilo drobno pikanje, kot bi mi nekaj padlo v oko, ampak povsem neboleče.

"Tako, končano," je po desetih minutah rekel zdravnik, jaz pa sem si mislila – končno bom videla," je svoje občutke ob operaciji oči v kliniki Svjetlost v Zagrebu povzela igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar, ki je dolga leta nosila očala.

Očala pospravila za vedno

Za operacijo se je odločila, ker se ji preprosto ni več ljubilo toliko ukvarjati z očali: "Vedno sem se obremenjevala, da jih ne bi kako poškodovala ali kje pozabila. Pa tudi nenehnega dajanja očal na nos in dol z njega sem se že pošteno naveličala."

Po dolgem iskanju informacij v medijih in na internetu se je odločila, da bo svoje oči zaupala dr. Nikici Gabriću, direktorju in ustanovitelju klinike Svjetlost, ki velja za največjo in najsodobnejšo očesno kliniko v jugovzhodnem delu Evrope.

Njeno odločitev ji je olajšala pevka Neda Ukraden, ki je prav tako odšla na operacijo oči v Zagreb: "Nedo sem gostila v svoji oddaji. Začudeno sem jo vprašala, kako to, da ne potrebuje očal, na kar mi je odgovorila: 'Zvezdana, mala malica. Dr. Gabrić to popravi v desetih minutah. Pa ja ne boš v današnjih časih hodila slepa naokoli in se mučila z očali. Spreglej vendar, dokler je še čas!'"

Zvezdana je tako odšla na operacijo oči, s katero so ji v celoti odpravili dioptrijo. "Operacija mi je spremenila življenje na lepše. Očal sploh videti več nočem, saj me spominjajo na stare čase. Na čase, ko sem bila tako rekoč slepa. Zato vsem priporočam in želim tako lepo izkušnjo – spreglejte, dokler je še čas," pravi Zvezdana.

Tekst: A. K.
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik, osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk