Zvezdana Mlakar zaradi partnerjevega nasilja pred leti celo na urgenci, tukaj so podrobnosti

Zvezdana Mlakar zaradi partnerjevega nasilja pred leti celo na urgenci, tukaj so podrobnosti (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
22. 11. 2022

Igralka Zvezdana Mlakar je bila vedno zelo odprta, zato tudi svojega zasebnega življenja ne skriva prav preveč, s svojimi sledilci na Instagramu deli številne podrobnosti, ki včasih tudi močno pretresejo.

Igralka Zvezdana Mlakar nikoli ni skrivala, da njeni partnerski odnosi niso bili vedno enostavni in da je v življenju doživela veliko ran, da bi bila danes tukaj, kjer je.

Velikokrat se je spraševala, kakšna je prava ljubezen in pot do tja ni bila lahka. Pred leti je šlo celo tako daleč, da je zaradi partnerskega nasilja pristala na urgenci. " V partnerstvu sem jih dobila po nosu. Tisti, ki me je udaril, mi je rekel: 'Saj si sama kriva, saj si izzivala.' Bila sem na urgenci. Spomnim se, da sem skrivala to, saj me je bilo sram. Bila sem ista kot tiste, ki rečejo, da so padle po stopnicah, v resnici pa so modrico dobile od partnerja. Sramotno je, da dopustimo, da nam to delajo," je odločno povedala za spletni portal Metropolitan. Poglejte si tudi spodnji video.

Danes se zaveda, da to ljubezen vsekakor ni bila in da je ljubezen vse kaj drugega kot tepež in grobe besede. 

"Vedno sem mislila, da se da o vsem pogovoriti oziroma da je ljubezen čez vse. Ampak ni dovolj samo moja ljubezen. Srečala sem ljudi, ki so drugače razumeli ljubezen kot jaz. In to me je znalo zelo prizadeti. Še posebej kadar so zraven otroci. Veliko dam na družino, skupnost ... Danes sem hvaležna, da sem želela imeti dobre odnose, dolgo časa sem bila žrtev, dokler nisem tudi prek oddaje začela raziskovati, kje sem tako zelo ranjena, da se privlačimo taki ranjeni ljudje in kako komunicirati in ali sploh komunicirati, ali sploh kaj reševati ali reševati sebe in to me je pripeljalo do sem, kjer danes sem. Zelo sem hvaležna za te odnose. To so bile moje največje učne ure. Bili so trenutki, ko je šlo za življenje," je še dodala.

Danes ve, da je vredna in da je sama kot takšna povsem dovolj, mi pa upamo, da bodo njene besede še komu v navdih.