Zvezdana Mlakar zdaj povedala svojo resnico o Saši Lendero in njenem zaročencu in zakaj tako misli!

Zvezdana Mlakar zdaj povedala svojo resnico o Saši Lendero in njenem zaročencu in zakaj tako misli! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
23. 4. 2021

Igralka Zvezdana Mlakar se je med snemanjem oddaje Kdo si ti? Zvezde pod maskami zelo zbližala z Miho Hercogom in Sašo Lendero. Zdaj pa je še javno povedala, kaj si misli o glasbenem paru, ki bo poleti stopil pred oltar.

"Tako smo se januarja letos potikali po Budimpešti, po muzejih ... Do neba sem hvaležna, da mi ju je usoda pripeljala na pot, Miho in Saško, da sem lahko presekala temačno realnost z ustvarjalnostjo v njuni družbi. Onadva sta kot pesem, ves čas v mehurčku ritmov, melodij, tako so predani uspešni ljudje. Preprosti, nepokvarjeni, sledijo svojemu poslanstvu. Nek večer sta mi pokazala posnetke, kako sta uspešna v tujini, kdo vse poje njune pesmi, kako ju cenijo ... Premalo se govori o tem, lahko smo ponosni nanju! Veselim se njune poroke, veselim se, ker se bomo kmalu videli! Ne pozabita na MAJ! Čakam vaju!" je na svojem Instagram profilu zapisala ganjena igralka Zvezdana Mlakar.

Trojica je skupaj snemala šov Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki smo nedavno lahko spremljali na Planet TV. Med snemanjem v Budimpešti so se zelo zbližali, še posebej takrat, ko je Miha Hercog svojo srčno izbranko Sašo Lendero zaročil v oddaji in jih pred celo Slovenijo izpovedal ljubezen.

Še vedno ostajajo v stikih, ganjena Zvezdana pa se že zelo veseli njune poroke in slavljenja ljubezni, kar je seveda nekaj najlepšega, kar se nam lahko zgodi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)