Zvezdana Mlakar: Želi biti slovenska Oprah!

Vir: Nova
5. 9. 2011

Za Zvezdano ni prepovedanih tem! Zato bo imela ob petkih na nacionalki svojo rubriko v jutranji oddaji, v kateri bo razkrivala tabuje o ženskah in moških. Zakaj pa ne?!

Spomnimo se je kot totalne 'zmagovalke' v akciji Ohranjanje mladosti in vitalnosti in prav njena nova rubrika ni nič drugega kot nadaljevanje že uspešnega projekta. Tudi tokrat bo na glas govorila o težavah v srednjih letih, menopavzi tako pri ženskah kot pri moških, predstavila bo bioidentične hormone, zdravo prehrano, vadbo … Skratka, z gledalci bo delila vsa znanja, ki jih je v preteklosti usvojila. Zvezdani boste lahko tudi pisali ali pa jo poklicali kar v oddajo.

Igralka je pustila pozitiven vtis, saj jo na ulicah ves čas ustavljajo in brez zadreg sprašujejo za nasvete, seveda s pohvalami. Zaupala nam je, da pripada generaciji, ki je bila vzgojena v vrednotah, ki danes štejejo vse manj, ona pa je nanje vseeno ponosna. Na presenečenja, ki so jo čakala v življenju, pa ni bila dobro pripravljena, obstajale so prepovedane teme in še danes so. Zvezdana vse raje tudi pove, kako lepo je biti star 50 let, in po počitnicah se na male zaslone vrača polna energije, idej ter novih spoznanj, ki jih želi, drage bralke, deliti tudi z vami.

Priporočamo