Zvezde bodo zaplesale v filmski večer

Zvezde bodo zaplesale v filmski večer (foto: Facebook Igor Štamulak) Facebook Igor Štamulak
1. 4. 2017

Iz nedelje v nedeljo je vse bolj in bolj priljubljena oddaja Zvezde plešejo. In tudi tokrat ne bo nič drugače, saj se bodo zvezdniki zavrteli ob ritmih prepoznavnih filmskih skladb. Vas zanima katerih? To so zadnje novice iz plesnega parketa ...

1. NUŠA - TITANIK

V svoji točki bosta morala prikazati eno najbolj dramatičnih ljubezenskih zgodb vseh časov. V rumbi se bosta prelevila v vlogi Rose in Jacka. In skozi ples pokazala kaj pomeni prava ljubezen, ki pa se je končala tragično.

2. MAJA MARTINA - MOULIN ROUGE

Plesala bosta na komad Diamonds are the girls best friend. Obeta se nam pravi Moulin Rouge spektakel.

3. IRYNA - ČEDNO DEKLE

Iryna bo stopila v čevlje Julie Robert in skozi tango pokazala pravo transformacijo - kako se dekle z ulice, ki žveči z odprtimi usti, spremeni v pravo damo.

4. URŠKA- KREMENČKOVI

Urška bo Wilma, njen soplesalec pa Fred iz filma Kremenčkovi. V kameno dobo se bosta preselila skozi zabaven ples - charleston.

5. LETICIA - BODYGUARD

Plesala bosta valček na komad od Whitney Houston. Nesojena ljubezen med divo in njenim varnostnikom. Le kakšen bo konec?

6. JERNEJ - DIRTY DANCING

Na plesnem parketu bosta skušala pričarati sceno iz enega najbolj prepoznavnih plesnih filmov vseh časov. Izziv - bo Jerneju na koncu uspel ikonični dvig soplesalke?

7. IGOR - PIRATI S KARIBOV

V dramatičnem pasodoblu bo Igor skozi gib skušal prikazati psihotičnost pirata Jacka Sparowa. Lejna bo v tem plesu njegova izbrana gusarka.

8. JANEZ - MASKA

Jim Carrey- scena iz filma, ko ga obkolijo policisti in on odpoje Cuban Pete. Zabavna točka v kateri bo Janez v sambi pokazal, kako miga z boki.

9. DEJAN- BRILJANTINA

Bo v vlogi Johna Travolte. Plesala bosta quickstep na komad- You are the one that I want.

10. DENIS- KEKEC

Kultni slovenski film. Izziv, kako se bosta mišičasti Dejan in njegova soplesalka Martina znašla v vlogi Kekca in Mojce.