Zvezde plešejo: Matej Krajcer poškodovan! Kdo bo nastopil namesto njega?

Zvezde plešejo: Matej Krajcer poškodovan! Kdo bo nastopil namesto njega? (foto: POP TV) POP TV
16. 5. 2018

V nedeljski oddaji Zvezde plešejo, ko je Matej Krajcer še drugič odplesal charleston z Ivico, se je poškodoval. Že prvi izvidi so nakazovali, da gre za resno poškodbo, danes pa je bilo dokončno potrjeno, da je njegova zadnja stegnska mišica natrgana.

Matej ima predpisan počitek, tako da se je moral odpovedati nastopu v polfinalu, kjer bi se pridružil Gorki in Andreju v plesnem triu.

»Že med plesom sem slišal, da je nekaj počilo, tako da mi je bilo jasno, da gre za resno poškodbo. V teh dneh sem bil na zdravniških pregledih, ki so to potrdili, tako da sem moral žal odpovedati ples z Gorko in Andrejem. Zelo mi je žal, da ne bom zaplesal z njima v triju in jima želim veliko sreče,« je o poškodbi povedal Matej.

Matej Krajcer

»Matejeva poškodba me je res užalostila, saj sem si želela plesati z njim, tako da sem ves čas upala, da ni hujšega. Sem pa takoj razumela, da nimamo kaj in je zdravje na prvem mestu. Pomembno je, da se pozdravi,« je o poškodbi povedala Gorka, ki se je takoj začela spraševati, kaj pa zdaj. Kdo bo novi plesalec, ki bo to nedeljo zaplesal na parketu Zvezde plešejo, pa bo znano jutri, sporočajo s POP TV-ja. Mateju želimo hitro okrevanje in vse dobro.