Zvezdice odplesale svoj prvi ples, prvič brez publike!

9. 3. 2020
Deli
Prva oddaja (foto: Miro Majcen / POP TV)
Miro Majcen / POP TV

Na POP TV se je odvrtela prva plesna oddaja, kjer so se na plesnem parketu zavrtele le dame. Alya, Kataya, Teja Jugovic, Kaja Vidmar in Mojca Funkl so tako dokazale, da so iz pravega testa, saj so že v prvi oddaji, ki je sicer zaradi koronavirusa minila brez gledalcev, presenetile s plesnimi točkami.

V prvi plesni oddaji, kjer so svoje že povedali sodniki (Lado, Nika, Katarina in Andrej) je prinesel prvi zmagovalni par. To sta s 26 točkami postala Mojca Funkl in Arnej Ivkovič, ki je lani slavil oziroma plesal s Tanjo Žagar. Takoj za petami jima z 20 točkami sledita Alya in Miha Perat, ki sta se na plesnem parketu z energično sambo, s katero v prejšnjih sezonah estradniki niso ravno blesteli, več kot odlično odrezala.

Kaja in Miha sta z 18 točkami tretja, Teja in Tomaž četrta (17 točk), Kataya in Nejko pa zaenkrat na zadnjem mestu (16 točk). A da ne bo pomote, to je šele začetek in le polovica vseh glasov, saj lahko gledalci še vedno glasujejo za svoj najljubši plesni par.

Alya je po oddaji povedala (gleda na to, da jo je čakal najbolj zahteven ples), da je bil to izjemno zahteven ples ter da upa, da je bila samba gledalcem všeč. "Ne da rabiš ogromno kondicije, ampak tudi tehnično gledano je bilo zelo zahtevno," je šo šovu dejala pevka Alya, ki pa se že veseli novih izzov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakšen večer je za mano...💋💃 @zvezdeplesejo @mihaperat

A post shared by ALYA [Official Site] 🔹 (@alyamusic) on

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik