Zvezdniki šova Zvezde plešejo s spomini na prelomne trenutke svojega življenja

25. 3. 2018
Deli
Zvezdniki šova Zvezde plešejo s spomini na prelomne trenutke svojega življenja (foto: Pop Tv)
Pop Tv

V nedeljo nas čaka izredno čustvena oddaja, tako da pripravite robčke. V oddaji s podnaslovom Moje leto, se bodo zvezde spomnile na prelomne trenutke svojega življenja. Kateri dogodki pa so zaznamovali življenja naših zvezd?

Ivico Vergan je najbolj zaznamoval koncert Tine Turner v Hali Tivoli leta 1974. Ivica je takrat prvič videla svojo vzornico v živo in njena energija jo je navdušila. V predstavitvenem klipu bo Ivica od sreče tudi zajokala, a podrobnosti v nedeljski oddaji.

Dejana Krajnca je najbolj zaznamovalo leto 2017, ko sta mu umrla babica in dedek. Živeli so v isti hiši, večino otroštva je preživel z njima, bili so zavezniki – trij mušketirji. Njegova čustvena zgodba je ganila tudi plesalko Jagodo.

Sašo Stare je kot svoje prelomno leto izpostavil 2006. Takrat je prvič stopil na oder, prejel prvi smeh občinstva in prvi aplavz. Vedel je, kaj želi početi vse življenje. Čeprav mu ni bilo vedno lahko in se je bal, da bi mu ljudje nekega dne rekli: "Nisi smešen, samo debel si, zato utihni in pojdi z odra", na odru vztraja.

Werner se bo v spominih vrnil na romantične plaže Maldivov. Tam se je leta 2000   poročil svojo ljubezenijo Andrejo. Plesal bo na pesem, na katero sta se z Andrejo prvič poljubila. Le katera je?

Rok Kunaver, ki mu gibanje in svoboda pomenita vse na svetu, razkrije zgodbo o tem, zakaj je tak kot je, kaj ga je v življenju najbolj zaznamovalo. Zakaj je tak altruist, človek, ki sebe zmeraj postavlja na zadnje mesto. Njegovo leto je 2015, ko je po življenjskih turbulencah končno ustavil in pričel v sebi iskati odgovore.

Letoa 2017 je prelomno leto Sanje Modrić. Takrat se je podala v nove karierne izzive, varnost menjala za nekaj, kar ji je znova prižgalo iskrice v očeh. S tem pa je prišla tudi zlata košarkarska pravljica, katere del je bila.

Gorki Berden se je življenje obrnilo na glavo, ko so se zaradi mamine službe s sestro preselile na Portugalsko. Punkerica izgubljena na Portugalskem in s pomočjo nove prijateljice znova najdema. Življenje v tujini je Gorko zaznamovalo in ji odprlo nova obzorja.

Gašperja Riflja je najbolj zaznamovalo leto, ko sta se ločila njegova starša. Takrat razbita družina je s časom zgradila nove odnose, Gašperja pa je dogodek zaznamoval in mu dal popotnico jasnih vrednot. Te odmevajo tudi skozi njegovo glasbo, ki mu je vedno stala ob strani.

Ta teden bo za Natalijo Gros verjetno najtežji, kar jih je in jih še bo imela v šovu, saj se bo v tem tednu spominjala tragedije, ki jo je doživela tri leta nazaj, ko je izgubila svojega moža.Natalija je po smrti moža pred tremi leti ostala sama s hčero, ki pa je, kot pravi Natalija, zanjo rešiteljica, saj živi zaradi nje.

Po padcu prejšnjega tedna, ko je malo manjkalo, da zapusti šov, je k Urošu Bitencu ta teden prišel nekdo, ki mu je povrnil motivacijo. Uroš bo v tem tednu mislil na svojo družino, ki mu pomeni največ na svetu. Odkar je postal oče je spoznal, kaj pomeni brezpogojna ljubezen.

Rebeka Dremelj je pred nekaj leti spoznala, kako je, ko se ne znaš ustavit sam in te ustavi življenje. O svoji boleči izkušnji se je zaupala tudi Tomažu, ki je ostal brez besed. Kako je, ko zboliš za hudo boleznijo, ve Rebeka, ki je ob novici, da je zbolela za rakom, najprej pomislila na svojo hčer.

Izpoved Katarine Venturini

Svojo življenjsko zgodbo, bo v tej, s čustvi nabiti oddaji z nami delila tudi sodnica, Katarina Venturini. Zvedeli bomo, kakšna je bila kot deklica, kako je ples izoblikoval njeno osebnost in kaj ji pomeni to, da danes uči starejše plese pare, tiste, ki plešejo zgolj za zabavo.