Zvezdniki iz šova Zvezde plešejo zaplesali v dnevnih sobah

16. 3. 2020
Deli
Zvezdniki iz šova Zvezde plešejo zaplesali v dnevnih sobah (foto: Ana Gregorič / POP TV)
Ana Gregorič / POP TV

8. marca zvečer se je na POP TV začela četrta sezona plesnega spektakla Zvezde plešejo, ki so jo takrat otvorile zvezdnice. A ker je zatem nastopila še kako resna zdravstvena situacija zaradi koronavirusa, se je ekipa odločila, da do nadaljnjega prekinjajo produkcijo oddaje Zvezde plešejo.

Kljub temu, da so zvedniki in zvednice doma, pa so so vseeno polni plesnih idej, ki jih delijo na družbenih omrežjih. "Naš mojster Arnej Ivković je dal odlično pobudo in nas motiviral, da se kljub zamrznitvi oddaje posvetimo plesu. Nastal je razgiban kolaž, ki dokazuje, da je ples odlična aktivnost za premagovanje stresnih, depresivnih in težkih trenutkov. Zato zaplešite z nami in ostanite zdrav," je ob tem zapisal eden izmed tekmovalcev, Tomaž Mihelič, ki sicer komaj čaka, da se zavrti na plesnem parketu.

Sicer pa so zvezdniki v nedeljo zvečer, ko bi morala biti na sporedu oddaja, pripravili nepozabni pižama party oziroma ekskluzivno druženje, kjer so pripravili prav posebni plesnoipantomimo. "Naj vam #razred2020 polepša večer, kajti smeh je pol zdravja. Razkužite si roke, oborožite se s prigrizki in se nam pridružite, da se skupaj razvedrimo," so pred zabavo v en glas še zapisali zvezdniki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎Čeprav nam je epidemija vzela nedeljsko oddajo☹️, nam ne bo vzela ljubezni do plesa in zabave😄, zato vas 🕺@zvezdeplesejo💃vabimo na nepozabni 🎉PIŽAMA PARTY🎉 To nedeljo, ob 20h, vas na instagram profilu @coolfotr čaka ekskluzivno druženje v živo z nami, ki smo za vas pripravili prav posebno 🕺plesno pantomimo💃Naj vam #razred2020 polepša večer, kajti smeh je pol zdravja. Razkužite si roke💪 oborožite se s 🍟prigrizki🍔 in se nam pridružite, da se skupaj razvedrimo😘 . . . @coolmamacitaa @tomazmihelicmarlenna @lzvizej @10deniis @funklmojca @alyamusic @coolfotr @mikivlahovic_ @katayaxx @kaja.vidmar @arnejivkovic @tayap_23 @n.geric @nikabagon @mihaperat @nejko_peter_levak @ster_t @martina_plohl @valeriya_musina @mihavodicar . . #zvezdeplešejo #ostanidoma #razred2020 #party #dancing #

A post shared by Jani Jugovic (@coolfotr) on

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan