Zvone Šeruga in Nena Nevenka Muršič: Vroča na Ducatiju!

2. 5. 2016 | Vir: Nova
Deli

Ko sta moči združila svetovni popotnik in nekdanja misica fitnesa, on velik ljubitelj motorjev, ona pa v petkah do kolen, je skupni projekt premamil našo radovednost.

Zvone Šeruga ter Nena Muršič sta nam ekskluzivno razkrila, kaj sta ušpičila - ob romantičnem sončnem zahodu sta testirala nov motor in 'škljocnila' nekaj vročih fotografij.

PREMAMIL GA JE TEMPERAMENT

Nasprotja se privlačijo, pravijo, in rek za gospoda in damo iz dveh popolnoma različnih svetov brez dvoma drži kot pribit. Njuno sodelovanje se je rodilo na prvi pogled: "Spoznala sva se na nekem dogodku, kjer sem s svojo temperamentnostjo Zvonetu takoj padla v oči. Ko je dobil motor, se je spomnil name in me vprašal, ali bi bila model. Preprosto videl me je na njem. Zvone me je presenetil s telefonskim klicem: 'Tebe hočem za model, ker si polna mladostne energije, da dokaževa, da dober model nikoli ne zastari!'" nam začetek skupne poti opisala postavna Nena.

Njena prekipevajoča energija je prepričala starega popotniškega mačka in ideja je postala realnost - po tehničnem pregledu novega motorja Ducati Multistrada sta pritisnila na plin proti čudoviti pokrajini Janč in naredila serijo vročih fotografij.

NA 'ŠTRUDELJ' IN JOTO

Snemanje in testiranje jeklenega dvokolesnika je potekalo vse popoldne, Nena pa se je za priložnost večkrat preoblekla: "Zvoneta sem vprašala, kakšne barve bo motor, da sem lahko poskrbela za barvno usklajenost. Sem perfekcionistka in vedno urejena. Tudi ko grem v hribe." Črno usnje in vrtoglavo visoke pete so bile po fotografijah sodeč zmagovalna kombinacija, za oddih med napornim delom pa sta si privoščila domačo slovensko specialiteto. "Okrepčala sva se z okusnim zavitkom in joto ter tako lažje dočakala večer. Zvone je imel namreč v mislih še nekaj romantičnih fotografij v sončnem zahodu."

500 SKLEC IN POČEPOV

Čeprav so jekleni konjički tisti, ki z dizajnom in rohnečim motorjem prevzamejo pozornost večine moških, je verjetno kombinacija tega in privlačnega dekleta na njem tista, ki privabi vse poglede. Na Ducatija se je namreč usedla nekdanja maratonka in miss fitnesa, ki si še zdaj, vsak dan in v vsakem vremenu, nadene športne copate in se poda v naravo: "Pred petimi leti sem se naveličala orodij, zapustila fitnes prostore in našla stik z naravo. Vsako jutro vzdržujem kondicijo s tekom, 500 sklecami in 500 počepi."

Neja Drozg

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk