Zvonka in Vojko (Bitka parov): "Morda sva bila preresna!"

4. 4. 2016

V prejšnji oddaji se je od največje ljubezenske bitke poslovil najstarejši par Zvonka in Vojko. V Bitki parov zdaj tekmuje še šest parov.

Kar vsi pari so glasovali za vajin odhod. Ste bili razočarani?

Ne, nisva razočarana, ker je bilo že od začetka jasno, da so naju želeli takoj izločiti, pa jim ni uspelo, ker sva uspešno opravila izzive in pristala nekje na sredini.

Kako gledate na tekmovalce zdaj, ko ste si ogledali oddajo na televiziji. Ste kaj spremenili mnenje o njih?

Mogoče sva bila preresna in nisva igrala igre, kot bi jo morala. To je igra in normalno gre najprej domov tisti, ki ni opravil vseh  nalog uspešno, mogoče bi se drugače odvijalo, če bi najprej izločili Aleša in Ivano, ker sem dosti vplivala na to, da sta ostala v igri dalje! Če pa bi ostala Rebeka in Damir, bi se igra sigurno drugače zasukalo.

Zvonka, nekateri so rekli, da ste prava lisica in da ste zviti. Kako jim odgovarjate, da so vas opravljali za hrbtom?

Lisica? Niti slučajno, niti ne vem, zakaj bi lahko bila. Prej levinja, ki se skozi življenje bori, ampak vedno pošteno in odgovorno.

Vojko, vi pa ste zdaj tudi javno moški, ki se najbolj boji svoje partnerke. Kako odgovarjate tistim, ki pravijo, da bi morali biti bolj možati?

Da se me Vojko boji? Niti slučajno. Pri naju ve vsak za svoje delo in normalno, ker pač imam več izkušenj z vodenjem in organizacijo dela, veliko postorim sama. Težka dela pa prepustim njemu. Za vse odločitve se pomeniva in skupaj odločava! Vojko pravi, da se je že veliko naučil od mene, pa se bo še naprej trudil. Zato sigurno ni manj možat, sicer pa, kateri moški pa ne posluša svoje ženske, če ima prav??!

Kateri izziv se vama je zdel najtežji in zakaj?

Najtežji izziv je bil, ko so nas obesili za noge in smo morali kuhati obrnjeni na glavo. Totalno sem izgubila orientacijo, vrtelo me je na vrvi in se nisem mogla nikjer oprijeti, rabila sem kar nekaj časa, da sem mu potem dajala vsaj jajca, saj je večino naloge opravil kar sam!

Kateri izziv se vama je zdel najlažji in zakaj?

Najlažji izziv se nama je zdel tekanje s petkami po stezi, zelo hitro me je oblekel, ampak, ker so bile hlače črne barve, tam jih je bilo najmanj 50, pa še te niso bile vse na istem mestu, nama je zmanjkalo samo dve sekundi.

Vaju je oddaja zbližala ali oddaljila?

Ta šov naju je zbližal, saj sva naloge opravljala skupaj najbolje, kar sva lahko! Tudi to je dobra preizkušnja za partnerski odnos!

Kako je bilo pri prihodu domov. Kako so vas sprejeli sorodniki in prijatelji?

Prijatelji so zelo dobro sprejeli tale šov. Vsi so navijali za naju, celo veliko jih ni verjelo, da se bom podala v blato, ker me poznajo kot redoljubno osebo. Ampak ni mi žal, da sem dala tudi to preizkušnjo skozi, žal pa mi je, da nisem poslušala svoje intuicije, ker sem si najprej izbrala pravi sod,  tam je bil tudi ključ in bi ga našla brez problema, brez časovne stiske, pa mi je partner namignil, da grem v drugega, našla sem 2 diska, v tretjem pa mi je zmanjkalo časa.

So se vama zdele naloge težke ali zdaj menita, da sta imela še zalogo in nista vložila 100 odstotkov moči?

Naloge niso bile težke, malo znanja, veliko spretnosti, še več pa sreče, da jih uspešno opraviš! Čeprav so imeli ostali pari kar dosti prednosti, ker so si igre ogledali na youtube, tako, da so videli, kako potekajo. Mislim, da sva se kar dobro oba potrudila za vse naloge, pač je treba imeti veliko sreče!

Slišali smo, da se odpravljata na dopust. Nam lahko zaupata kaj več?

Že od lani marca nisva bila kje na morju, delala na vikendu, ampak grem sama sedaj, ker mora Vojko v službo,  jaz pa grem v Egipt, tople kraje, samo upam,da pridem nazaj varno in brez problemov.