Drago Kos in Tjaša Slokar:Imela sta najboljše svate

Drago Kos in Tjaša Slokar:Imela sta najboljše svate (foto: Lado) Lado
Vir: Story
26. 9. 2012

elevizijska urednica oddaje 24ur Tjaša Slokar in nekdanji prvi mož komisije za preprečevanje korupcije Drago Kos sta pred dnevi dočakala dan D, ko sta v pravljičnem okolju Logarske doline na sanjski poroki dahnila usodni da.

Lepa nevesta in šarmantni ženin sta priznala, da se o poroki nikoli nista zares pogovarjala, saj je odločitev za ta veliki korak dozorela v trenutku, ko sta Tjaša in Drago ugotovila, da želita svojo dolgoletno zvezo nadgraditi še z zakonom. "Vse skupaj se je začelo z zaroko, ki se je na moje veliko presenečenje zgodila pred meseci med obiskom bosanske prestolnice. Sarajevo si bom po novem zapomnila po lepem presenečenju, zaroki," nam je zaupala Tjaša, ki je na nedavni poroki blestela v vsem svojem sijaju, med drugim tudi zaradi prelepe poročne kreacije znane novogoriške modne oblikovalke Tanje Zorn Grželj.

Po naših informacijah je bil poročni obred res magičen, sončen in topel, saj je vse skupaj potekalo na eni izmed njunih najlepših lokacij, v prelepi Logarski dolini. Srečni dogodek na enem izmed najlepših travnikov v Sloveniji je kot pika na i že tako lepi sliki mladoporočencev, svatov in okolja nadgradil še magičen sončen zahod. "Najini družini in prijatelji, ki so nama ves čas zveze stali ob strani, so bili najboljši svatje na svetu," je še z nasmeškom povedala nevesta. Tjašina priča je bila njena najboljša prijateljica Klavdija Figelj iz Nove Gorice, ki jo poznamo kot novinarko Primorskih novic, Dragova priča pa je bil njegov dober prijatelj, Španec Manuel Lezertua, ki sicer dela v Svetu Evrope.

Izvedeli smo še nekaj podrobnosti, ki so zaznamovale srečen večer mladoporočencev. V zraku je vladalo veselo vzdušje in dobro razpoloženje, plesali so do jutranjih ur, v Hotelu Plesnik, kjer je bila poročna zabava, pa so na glas povedali, da tako dobrega žura še niso gostili. Sicer pa so veselo poroko z glasbo zaznamovali tudi pevec Ivo Špacapan, pianist Marijan Mlakar, Koroški oktet in vsem dobro znani Ujdi band. Poroke so se poleg njunih najbližjih prijateljev in družine udeležili tudi nekateri znani slovenski obrazi, med drugim tudi Tjašini sodelavci, znani z malih zaslonov, Petra Krčmar, Denis Oštir in Katja Šeruga. In prav vsi se strinjajo, da je bila poročna ceremonija mladoporočencev prečudovita, poročno slavje pa nepozabno. Iskrene čestitke novima zakoncema želimo tudi iz uredništva Storyja.

Napisal: Nejc Simšič
Fotografije: Lado

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story