Drew Barrymore: Ni se predala žalosti in obupu

Vir: Lea
22. 5. 2016

Zakon Drew Barrymore in Willa Kopelmana, ki je uradno sicer še vedno njen mož, je razpadel. To pa za simpatično igralko še ni razlog, da bi se od žalosti zaprla vase.

Z lastnikom bara Jeremyjem Thomasom je po zakonskih vodah plula le dva meseca …
… s komikom Tomom Greenom pa pet.

Že na začetku aprila je 41-letna hollywoodska zvezdnica Drew Barrymore, ki ni dejavna le kot igralka, ampak si kruh služi tudi kot pisateljica, režiserka, producentka in model, sporočila, da se ločuje od 38-letnega Willa Kopelmana, svetovalca na področju umetnosti. Čeprav je od njene naznanitve torej minilo že več kot mesec in pol, jo razpad razmerja in bližajoči se ločitveni postopek seveda še vedno razjedata. Po poročanju televizijske oddaje Entertainment Tonight je simpatična zvezdnica to razkrila v intervjuju za Netflix, vodilnega svetovnega ponudnika filmskih in televizijskih vsebin prek spleta, ki ga je z njo opravila 41-letna komičarka, igralka, pisateljica, televizijska voditeljica in producentka Chelsea Handler.

Ni ji do moških

"Preživljam težke čase," je pogovor o ločitvi povsem odkrito začela Drew, nato pa nadaljevala: "Če z nekom končaš razmerje, potem si misliš, da pač ni šlo, če se ločiš, pa misliš, da si največja nesposobnica in da je to največji možni neuspeh." Prestajanje ločitve pa je opisala takole: "To je res sramotno in hudo." Temu primerno ji spoznavanje novih moških trenutno niti najmanj ne diši.

"Zdaj si želim čas preživljati s prijateljicami," je dejala Drew in v isti sapi poudarila, da so ji prijatelji v zadnjem obdobju ves čas stali ob strani in ji pomagali: "Vsi so bili tako kul, sproščeni in prijazni, da so moji strahovi, povezani z vprašanjem, kako se bomo v prihodnje prebijali skozi življenje, izginili." Zvezdnica pa v teh težkih časih ni žalostna in obupana, saj si zna pomagati. Kako? Z odvračanjem pozornosti, kar pomeni, da se zamoti z najrazličnejšimi dejavnostmi. Ena od njih je, da vedno znova išče navdih za ustvarjanje, povezano z njeno znamko vin Barrymore Wines. In tako je pred kratkim v omenjeni oddaji, v kateri je gostovala, skupaj z voditeljico, ki je njena dobra prijateljica, in raperjem Pitbullom okušala svojo novo verzijo roséja. Drew torej počne vse, kar je počela tudi v obdobju, ko je bila še srečno poročena. Da bi se skrivala pred svetom in se zaradi žalosti zapirala vase, ji ne pade niti na kraj pameti. In to je tudi prav.

Tašča in svakinja ji ničesar ne zamerita

Sicer pa je Drew v zadnjem času na Instagramu objavila kar nekaj fotografij, na katerih ima v rokah kozarec, na ustnicah pa širok nasmešek. Za ta nasmešek pa sta bili – zanimivo - 'krivi' tudi njena tašča Coco Kopelman in svakinja Jill Kargman, s katerima je praznovala materinski dan. Sodeč po fotografijah, vzdušje med njimi ni prav nič napeto, kar bi lahko upravičeno pričakovali, glede na to, da se Drew ločuje od sina oziroma mlajšega brata žensk, ki ji delata družbo. Nasprotno, vse tri dame pijejo koktajle in se več kot očitno odlično zabavajo. Ločitveni postopek sicer še zdaleč ni končan, a Drew za zdaj počne vse, kar je treba, da bi se čim lažje sprijaznila z ločitvijo, med drugim kar se da veliko časa preživlja s svojo družino in prijateljicami. Daleč najpomembneje pa je, da ima pravi odnos do tega, kar se ji trenutno dogaja, saj upošteva pametne nasvete ljudi, ki so ji blizu in ki jo imajo radi, ne zavrača njihove podpore in se ne skriva pred svetom.

Mimogrede, Drew in Will sta se zaljubila na začetku leta 2011, do oltarja pa sta se sprehodila 2. junija 2012. Istega leta, natančneje 26. septembra, sta se razveselila rojstva deklice Olive, 22. aprila 2014 pa je luč sveta ugledala še Frankie.

Igralka se torej ločuje po slabih štirih letih, a kratkotrajni zakoni resnici na ljubo niso nič novega zanjo. Zahtevo za ločitev od prvega moža, lastnika bara Jeremyja Thomasa, ki mu je usodni 'da' dahnila leta 1994, je vložila že po slabih dveh mesecih zakona, s kanadskim komikom Tomom Greenom pa je po zakonskih vodah plula med julijem in decembrom 2001. Glede na to, da je uspešno prebrodila že dve ločitvi, ni dvoma, da bo tudi tretjo, najpomembneje pa je, da pri tem ne bosta trpeli njeni hčerkici.

Značke: Drew Barrymore

Priporočamo