Dustin Hoffman se sooča s 30 let staro obtožbo o spolnem nadlegovanju!

Dustin Hoffman se sooča s 30 let staro obtožbo o spolnem nadlegovanju! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
2. 11. 2017

Po številnih razkritjih o spolnem nadlegovanju in zlorabah v Hollywoodu se z obtožbo o spolnem nadlegovanju sooča tudi ameriški filmski in gledališki igralec ter dvakratni oskarjevec Dustin Hoffman. Danes 49-letna Anna Graham Hunter ga je obtožila, da jo je kot 17-letnico nadlegoval na snemanju filma Smrt trgovskega potnika.

Igralec naj bi Anno Graham Hunter spolno nadlegoval leta 1985, ko je kot asistentka sodelovala pri snemanju omenjenega filma, poročajo tuje tiskovne agencije.

Anna Graham Hunter je v reviji Hollywood Reporter razkrila, da je danes 80-letni igralec odkrito flirtal z njo, jo grabil za zadnjico ter z njo in pred njo govoril o spolnosti. Vse si je zapisala v svoj dnevnik, ki ga je poslala svoji sestri.

Hoffman je na obtožbo odgovoril z besedami: "Izjemno spoštujem ženske. Počutim se grozno, če jo je karkoli, kar sem storil, spravilo v neprijeten položaj. Žal mi je. To ne odraža mojega značaja."

Hoffman je zaslovel leta 1967 s filmom Diplomiranec. Prvega oskarja za najboljšo moško vlogo je igralec dobil leta 1980 za film Kramer proti Kramerju, naslednjega leta 1989 za film Rain Man.

Hoffman

Los Angeles Times je medtem v sredo objavil, da je šest žensk spolnega nadlegovanja obtožilo tudi filmskega režiserja Bretta Ratnerja.

Morda vas bo zanimalo tudi:

 

Priporočamo