Dwayne Johnson: Besen na svoje kolege

Dwayne Johnson: Besen na svoje kolege (foto: Profimedia) Profimedia
24. 8. 2016

Akcijski zvezdnik Dwayne Johnson je kritiziral svoje soigralce in jim očital neprofesionalnost na snemanju filma Fast 8, v katerem je že četrtič smuknil v vlogo Luka Hobbsa.

Dwayne Johnson je jezo in očitke na račun svojih soigralcev izrazil v zapisu na Instagramu. V nasprotju s snemalno ekipo in soigralkami, ki jih je pohvalil za njihovo trdo delo, je bil nezadovoljen in razočaran nad svojimi kolegi moškega spola.

"Moja kri še zaradi nobene druge franšize ni tako močno zavrela kot zaradi te," je 44-letni mišičnjak napisal v času, ko je na prizorišču snemanja preživljal svoj zadnji teden: "Problem so moji moški soigralci. Nekateri se vedejo kot moški in pravi profesionalci, drugi pač ne. Drugi so prevelike reve, da bi to spremenili. Reve. Če si boste aprila ogledali film in če boste dobili občutek, da v nekaterih scenah sploh ne igram in da moja kri dejansko vre, boste imeli prav."

Na srečo pa se je njegovo razpoloženje dobro ujemalo z značajem njegovega filmskega lika Luka Hobbsa. "V končni fazi je to odlično za film, saj se dobro poda k Hobbsovemu značaju, ki je trdno zasidran v mojem DNK. Producent v meni je zadovoljen z mojo vlogo," je še dejal Dwayne, znan tudi pod vzdevkom The Rock, in dodal, da bi zadnji snemalni teden rad končal 'močno'. Katerim od njegovih kolegov je namenjena kritika, pa akcijski junak, ki je ob svojem komentarju objavil posnetek Hobbsa v oranžni zaporniški uniformi, ki premikasti čuvaja, žal ni hotel izdati.

Med glavnimi 'osumljenci' so seveda Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Jason Statham in novinec Scott Eastwood. Med glavne zvezde filma sicer spadajo tudi Michelle Rodriguez, Charlize Theron in Helen Mirren, a Dwayne je pač poudaril, da je s pristopom ženskega dela igralske zasedbe zelo zadovoljen. Za konec pa še informacija za vse tiste, ki bi radi izvedeli, kako je videti Dwayne, ko je zares besen – akcijska kriminalka Fast 8 v kina prihaja aprila 2017.

Tekst: Tim Jeras
Foto: Profimedia