Ed Sheeran: Večno najboljši prijatelj

Taylor Swift je ena od številnih slavnih žensk, ki v njem vidijo le dobrega prijatelja. 
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
5. 3. 2016

Courteney Cox se je tako prikupil, da je lahko živel v njeni hiši na plaži, z njeno kolegico Jennifer Aniston je praznoval zahvalni dan, Taylor Swift pa je tako ali tako njegova najboljša prijateljica. Zakaj Edu Sheeranu ves hollywoodski ženski svet leži pred nogami?

Bodimo iskreni, angleški glasbenik Ed Sheeran, ki je minulo sredo dopolnil 25 let, ni videti kot kakšen tipičen ženskar. Z razmršenimi rdečimi lasmi in skromnimi 173 centimetri višine bolj spominja na hobita kot pa na hollywoodskega žrebca v slogu Brada Pitta, Georgea Clooneyja ali Leonarda DiCapria. Kljub temu pa je otoški zvezdnik izredno uspešen, še posebno med slavnimi damami.

Nima se za ženskarja

Ed je začel že kot 11-letni deček igrati kitaro in pisati pesmi, pri 14 letih pa je objavil svoj prvi album. Veliki preboj na svetovno glasbeno sceno mu je uspel šest let pozneje, ko je z romantičnimi skladbami navdušil predvsem nežnejši spol. Rdečelasi zvezdnik pa resnici na ljubo ne osvaja le vrhov glasbenih lestvic, ampak tudi srca hollywoodskih lepotičk. S 47-letno Jennifer Aniston je med drugim praznoval zahvalni dan, z 51-letno Courteney Cox, Jenniferino nekdanjo kolegico iz humoristične serije Prijatelji, pa se je prijateljsko objemal v njeni hiši na plaži v sončnem Malibuju. Med drugim so mu pripisovali 'sumljiva druženja' z 29-letno glasbenico Ellie Goulding, 23-letno pevko in igralko Seleno Gomez, 22-letno madžarsko manekenko in igralko Barbaro Palvin in 37-letno pevsko ter igralsko lepotičko Nicole Scherzinger. Tega, da pripadnice nežnejšega spola na ves glas vreščijo, ko stopi na oder, verjetno ni treba posebno omenjati. Kljub vsemu pa se v nobenem pogledu nima za simbol seksa. "Če povprašate ženske, bi me večina rada preprosto odpeljala domov, da bi nekako materinsko skrbele zame in mi stregle, ne pa da bi šle v posteljo z mano," je izjavil v intervjuju za revijo People.

Rama za jokanje

In dejansko večina žensk v Edu vidi le prijatelja, bolje rečeno, večno najboljšega prijatelja. Je tip moškega, ki ga ženska sredi noči pokliče zato, da se pošteno izjoče. Je idealna rama za jokanje. Ustvarjalci revije People so ga leta 2013 uvrstili celo med nominirance za laskavi naziv najbolj seksi moškega na svetu, a v ljubezni mu kljub temu nikakor ne steče. Niti s Courteney niti z Jennifer. Glasbenica Taylor Swift pa v njem vidi le najboljšega prijatelja. A v tem primeru to ni tako hudo, saj velja tudi obratno – ko so Eda lani vprašali, ali bi s Taylor smuknil med rjuhe, je namreč odvrnil: "Ne, ker je previsoka." Ed, ki je pet centimetrov nižji od Taylorjeve, je nato še pojasnil: "Zdi se mi, da sva videti kot igralca iz Hobita. Ona se giblje v kraljestvu vilincev in se tam druži z Galadriel, jaz pa imam kosmata stopala." No, ena dama pa je imela do njega vendarle več kot le prijateljska čustva. To je seveda lepotička Athina Andrelos, s katero se je po letu dni razmerja razšel marca lani. Vse od takrat je priljubljeni glasbenik samski, za ženske, ki ga obdajajo, pa še naprej ostaja 'le' dober prijatelj.

Priporočamo