Ellen DeGeneres o tragični izgubi, ki jo je za vedno spremenila!

Ellen DeGeneres o tragični izgubi, ki jo je za vedno spremenila! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 11. 2015

Ellen DeGeneres je pred kamerami vedno dobre volje in nasmejana. V svoji pogovorni oddaji The Ellen DeGeneres Show, ki je v ZDA dosegla že kultni status, vedno znova preseneča z zabavnimi izjavami.

Pred nedavnim pa je simpatična svetlolaska v oddaji Oprah's Master Class pokazala tudi svojo žalostno stran in prvič spregovorila o verjetno najhujši izkušnji v svojem življenju.

Njeno nekdanje dekle je pri komaj 23 letih v tragični prometni nesreči namreč izgubilo življenje.

Dekleti sta imeli že pred Ellenino uspešno kariero precej turbulentno razmerje, v katerem sta se večkrat razšli in nato pobotali. Čeprav je bilo razmerje na trhlih temeljih, se je Ellenina nekdanja partnerica ves čas na vso moč bojevala za njeno ljubezen in naklonjenost.

Seveda pa tudi Ellen niti slučajno ni bilo vseeno za svojo partnerico, zadnja prekinitev zveze naj bi bila zanjo le kratek premor, s pomočjo katerega je – kot je pojasnila – želela nekako le opozoriti svojo drago, s katero je pred tem celo živela:

"Nameravala sem se preseliti nazaj k njej. Hotela sem ji le podeliti lekcijo." Na žalost nikoli nista obudili razmerja.

Tisti večer, ko se je zgodila tragična nesreča, se je Ellen grdo vedla do svoje izbranke, ki se je želela pobotati z njo in obnoviti razmerje.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo