Emma Stone in Andrew Garfield sta se razšla

3. 11. 2015

Govorice, ki krožijo že nekaj mesecev, so zdaj očitno postale žalostna resnica – Emma Stone in Andrew Garfield, soigralca iz filmov Neverjetni Spider-Man, sta se razšla.

To je potrdil vir, ki je 26-letni igralki in njenemu 32-letnemu kolegu blizu. Podrobnejše okoliščine razpada zvezdniškega razmerja sicer še niso znane, po besedah vira pa 'preprosto ni šlo več'. Eden od razlogov za konec ljubezenske zgodbe bi utegnilo biti dejstvo, da sta bila v zadnjem času pogosto ločena, saj Emma snema film v Los Angelesu, Andrew pa v Tajvanu, zaradi česar naj bi si letos že vzela premor. Kakorkoli že, najpomembneje je, da sta se razšla v prijateljskem duhu, kot je pojasnil vir: "Še vedno se imata zelo rada in še vedno sta si zelo blizu."

To seveda ni edini razhod, ki te dni buri duhove.

Razhajata se tudi Halle Berry in Oliver Martinez

Govorice o težavah v zakonu igralcev Halle Berry in Olivierja Martineza so se začele pojavljati že julija, zdaj pa sta zvezdnika naznanila, da se po dobrih dveh letih ločujeta. "Z ljubeznijo in spoštovanjem drug do drugega greva naprej, najpomembneje za naju pa bo, da bova počela to, kar je najbolje za najinega sina," je zapisano v skupni uradni izjavi staršev dveletnega Macea.

Halle Berry