Emma Watson: Zvezdniške igre!

Vrtoglavi honorarji niso dovolj dobri. (foto: profimedia) profimedia
1. 2. 2017

V že zelo težko pričakovanem filmu o lepotici in zveri, bosta Ema in Dan, zaplesala na pesem, ki jo v originalu zapela Celine Dion – na posodobljeno verzijo, duet Ariane Grande in Johna Legenda.

Celine pa bo tokrat pripravila popolnoma nov komad za film z naslovom "How Does a Moment Last Forever."

Zanimivo, da se je Emma, ki je dobila tako pomembno vlogo, pritoževala in nergala, da je »njeno« mesto v filmu La la Land »ukradla« Emma Stone, no, čeprav bi se to naj zgodilo zaradi Tellerja, ki je za svojo vlogo zahteval 2 milijona več, kot so mu ponudili.

Težko razumemo Emmo, ko je za uradni trailer filma, ki je bil objavljen lanskega novembra, v 24-ih urah podrl vse rekorde gledanosti vseh trailerjev kadarkoli doslej. Skupno je dosegel blizu 130 milijonov ogledov, s tem pa je »ubil« poprej najbolj gledani trailer za film 50 odtenkov teme.

Ema in Dan bosta s premiero, ki bo marca, na veliki preizkušnji vseh nestrpnežev. Emo že poznamo predvsem iz Harryja Potterja – zagotovo bo izjemna, Dana pa še ne tako zelo dobro, največjo priložnost ga bomo imeli spoznati v novi seriji Legion na Fox televiziji. Skoraj zagotovo bosta mlada igralca dobila naš »poklon«, filmu bodo pa oceno dvignili še Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson, Stanley Tucci, Kevin Kline ...

Značke: Emma Watson