Eros Ramazzotti pred prihodom v Slovenijo upihnil svečke

20. 8. 2015

Svoj 4. rojstni dan je v začetku tega meseca praznovala Erosova hči Raffaela Maria, Ramazzottijeva družina pa je še pred dnevi v restavraciji v bližini njihovega doma znova upihnila svečke.

Tokratnjega rojstnodnevnega kosila so se udeležili vsi Erosovi otroci, tako najstarejša Aurora Sophie (18) iz prvega zakona z Michelle Hunziker, kot tudi Gabrio Tullio, katerega rojstva sta se Eros in Marica Pellegrinelli razveselila marca letos. Eros želi s svojimi otroci ob koncu poletja preživeti kar se da veliko skupnih trenutkov, saj se že v začetku septembra za italijanskega zvezdnika pričenja velika svetovna turneja, ki bo z zimskim premorom trajala vse do konca aprila 2016.

Turneja se bo 22. septembra ustavila tudi v Ljubljani, vsi oboževalci pa Erosov koncert že več kot nestrpno pričakujejo.

Koncert v Stožicah bo obeležil tako najnovejši album Perfetto kot tudi številni stari hiti, ki jih je eden najpopularnejših svetovnih zvezdnikov pričel nizati že daljnega leta 1984. Erosovi koncerti brez izjeme veljajo za izjemno energične glasbene spektakle, uprizoritev v Stožicah pa ob vstopu v letošnjo jesen nikakor ne gre zamuditi.

Foto: Instagram, Eros Ramazzotti