Eva Longoria: Popolnoma sproščena v bikinkah!

Eva Longoria: Popolnoma sproščena v bikinkah! (foto: profimedia) profimedia
12. 9. 2017

Ameriška zvezdnica Eva Longoria Baston poletju še ni rekla adijo. Z možem Josejem Bastonom sta se odpravila v toplo Grčijo, natančneje na otok Mikonos, kjer 42-letna lepotička več kot očitno uživa v morskih radostih.

Eva Longoria Baston in njen mož Jose Baston sta si privoščila popoln odklop. Skupaj s prijatelji, med njimi sta tudi portoriški igralec Amaury Nolasco in Sean Elliott, nekdanji član košarkaskega kluba San Antonio Spurs, uživata na grškem otoku Mikonos.

42-letna igralka, ki je velika ljubiteljica in redna uporabnica družbenih omrežij, z oboževalci redno deli utrinke s svojih potovanj in tudi tokrat ni naredila izjeme. Objavila je nekaj dopustniških fotografij in kratek video, na katerem na čolnu 'poplesava' v bikiniju.

''Ko ti v kader skoči Sean (smeh),'' je zapisala na Instagramu pod video. Druščina se zabava ob izvajanju različnih vodnih aktivnosti, uživa v grških lepotah in kulinariki. Eva, ki svoje strasti do vina ne skriva, si je na oddihu seveda privoščila nekaj kozarčkov dobrega vina.

Being photo bombed by Sean Elliott! Hahahaha

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Sep 9, 2017 at 8:02am PDT

Vsi njeni oboževalci jo boste ponovno lahko gledali na Fox life kanalu, od 7. oktobra dalje se bo predvajala namreč serija Razočarane gospodinje. 5. in 6. sezona.

Spomnimo - pet let je minilo, odkar je Katherine ustrelila bivšega moža in so Susan, Lynette, Bree ter Gaby stopile skupaj ter jo solidarno zaščitile. Susan se trudi skriti zvezo z novim moškim. Gaby dvomi o svojih starševskih sposobnostih. Bree je tik pred izdajo svoje kuharske knjige in kot poslovna partnerica Katherine postaja vse bolj zavistna. Lynette svoja najstniška dvojčka zasači pri nezakonitih dejavnostih. Edie se z novim moškim v velikem slogu vrne v Ulico glicinij. No, udobno se namestite in uživajte z gospodinjami.

gospodinje