Faki Čaušević (Kmetija: Nov začetek): po dopustu se je vrnil k gradbeništvu

Faki Čaušević (Kmetija: Nov začetek): po dopustu se je vrnil k gradbeništvu (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
28. 8. 2016

Skoraj leto dni je minilo, odkar smo na malih zaslonih začeli spremljati ljubezensko zgodbo simpatičnega Fakija in njegove izbranke Maruše. Le nekaj tednov pred začetkom nove sezone oddaje Kmetija: Nov začetek smo tako pri lanskem zmagovalcu preverili, kako preživlja te poletne dni.

Kot nam je povedal, so ga dogodki preteklega leta, ko je postal zmagovalec enega izmed najpriljubljenejših resničnostnih šovov pri nas, zaznamovali.

"Spremenil ne bi ničesar. Zdaj sem bolj izkušen in mislim, da bi zdaj bil veliko bolj potrpežljiv, vsaj kar se tiče tekmovanja," je povedal in dodal, da bo tudi letos prek malih zaslonov spodbujal tekmovalce te oddaje. In čeprav sta z Marušo v preteklem letu preživela tudi nekaj težkih trenutkov, je Faki glede njune ljubezni optimističen.

"Z Marušo sva preživela prelepa dva tedna na morju. Odpravila sva se v Vodice, obiskala sva nekaj otokov, lepo nama je bilo, nihče naju ni motil," nam je povedal in dodal, da sta njen rojstni dan preživela pri njegovi mami v Bosni, kjer sta sicer izredno rada.

"Upam, da se bomo kmalu lahko vrnili, ker nam je tam vedno lepo. Uživamo v naravnih izdelkih z naše kmetije, dobri hrani. Tam se zelo lepo počutimo," nam je povedal in dodal, da novih velikih korakov z Marušo sicer ne načrtujeta.

"S poroko se nama ne mudi. Če se bo zgodila, se bo. Kar se tiče otrok, je pa tako: mislim, da sem sam en velik otrok," je še dodal lanski zmagovalec, ki je tik po prejetju čeka za 50.000 evrov začel kovati načrte o tem, kako jih bo porabil. Že tedaj je Faki govoril o lokalu, ki naj bi ga odprl s sotekmovalcem Brunom, a kot pravi, še ni dočakal prave priložnosti.

Faki se je namreč vrnil k svoji stari ljubezni, k poslu, s katerim se je ukvarjal že pred resničnostnim šovom in v katerem resnično uživa ter je dober: "Trenutno opravljam gradbena dela, sicer pa vedno razmišljam o novih priložnostih. Vanje ne bom silil, če se mi bo pa kaj dobrega ponudilo, bom zagrabil." Z Marušo razmišljata tudi o tem, da bi odprla samostojno podjetje, preko katerega bi uresničila svoje sanje o skupnem poslu, tudi o lokalu.

Tekst: Kaja Milanič
Foto: Igor Zaplatil