Forella Flego je polna novih in kreativnih izzivov

Forella Flego je polna novih in kreativnih izzivov (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
11. 12. 2014

Modna voditeljica in urednica oddaje Bleščica ter spletne strani o lepem Glitter.si Lorella Flego je ženska, ki vedno znova išče nove izzive, s katerimi preseneti gledalce pred televizijskimi zasloni.

Na programu TV Koper - Capodistria je že lep čas voditeljica zelo priljubljene oddaje Il Giardino dei sogni, slovensko Vrt sanj, kjer skozi pogovor z gosti, strokovnjaki obravnava najrazličnejše tematike iz življenjskega vsakdana. "Oddaja Vrt sanj je nastala predvsem zato, ker se je rodila želja, da bi lahko tudi na televiziji izkoristila svoje znanje s področja psihologije.

Zato imam v studiu goste, s katerimi klepetamo o določenih temah. Odzivi so izvrstni in menim, da sploh v teh časih vsi potrebujemo čustveno in moralno pomoč. Oddaja je namenjena predvsem ženskam, ker vem, da imamo velikokrat preveč dela in potem preprosto ne speljemo. S pomočjo psihologov, psihiatrov in zdravnikov poskušamo skozi zanimiv pogovor rešiti določene tegobe sodobnega časa," razkrije Lorella in nadaljuje: "Oddaja glede na koncept oz. scenarij ohranja tudi nekoliko bolj lahkotno noto, saj sem imela v studiu tudi top frizerje, maskerje, stiliste in kreatorje, s katerimi smo se pogovarjali o

lepoti in trendih. Zelo se zabavam, ko se dotaknemo ženske erotike, ker je izredno zanimivo področje, že uspeh knjige 50 odtenkov veliko pove o tem, kam gre naša domišljija. Oddaja je trenutno visoko na moji delovni lestvici, saj sem prav zaradi nje spoznala ogromno novih ljudi, se spoprijateljila z zdravniki in terapevti, ki zelo radi pridejo k meni. Lahko pa povem, da me pri ustvarjanju podpira super ekipa. Brez nje tudi oddaje ne bi bilo, zato moja res osebna zahvala vsem, ki stojijo za kamero, in verjemite, da jih ni malo," smeje doda.

Aljoz Petrovič za revijo Story

Značke: Lorella Flego

Priporočamo