Fotogalerija s finalne oddaje Kmetija: Nov Začetek, v kateri je zmagal Denis!

14. 12. 2014
Deli

Denis je zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek na Planet TV. Po petnajstih tednih bivanja na kmetiji je domov odnesel kar 50 tisoč evrov.

Denis je v razburljivem finalu premagal Darinko in se v zgodovino vpisal kot zmagovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Šov je na Planet TV potekal 15 tednov in bil razdeljen na tri dele – obdobje gospodarjev in hlapcev, moč zlatnikov in obdobje krize.

Tekmovalci so se v 15 tednih namučili in bili velikokrat lačni, nekateri pa so kljub preprekam kreativne ekipe stkali prava prijateljstva.

Kako je bilo v superfinalu?

Več o tem, zakaj je porota izločila Mateja

Matej

Šest porotnikov je enoglasno odločilo, da se bosta za 50 tisoč evrov vredno nagrado Kmetije: Nov začetek pomerila Darinka in Denis. Matej se je moral iz tekmovanja posloviti.

Zaključek Kmetije: Nov začetek je pokazal prave odnose med tekmovalci, ki smo jih spremljali petnajst tednov. Največ zaveznikov sta si priborila Darinka in Denis, ki sta med nekdanjimi tekmovalci obenem pametno izbrala šest porotnikov. Martin, Elizabet, Klemen, Miha, Ema in Leon so bili enoglasni in tekmovanje je moral zapustiti prav Matej, ki je izločitev iz superfinala tudi pričakoval.

"Mateja sem izbral zaradi tega, ker se je prve dneve združil z deteljico in ni mislil s svojo glavo," je razloge za svojo izbiro pojasnil Martin.

Miha je medtem povedal, da je Mateja izbral zato, ker so se tako dogovorili s porotniki in ker se mu je zdelo, da je Denis pokazal več od njega.

"Šel si pač na napačno stran in nisi primeren za superfinalista," je razloge za nominacijo Mateja pojasnil Klemen, ki je Mateju očital tudi to, da je bil sicer delaven, a je naredil le tisto, kar so mu naročili. Tudi Elizabet in Ema sta menila, da si superfinale zaradi svoje delavnosti bolj zaslužita Darinka in Denis. Leon je priznal, da se je Matej proti koncu oddaje sicer popravil, a meni, da je vseeno pokazal premalo.

Nisem presenečen, je rezultat komentiral Matej. Presenetilo ga je le to, da so proti njemu glasovali prav vsi. Matejevo slovo iz Kmetije: Nov začetek pred bojem za glavno nagrado pa je prizadelo Laro, Kristino in Žano, ki je potočila tudi nekaj solzic.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan