Gabriela Spanic je odvisna od botoksa

Gabriela Spanic je odvisna od botoksa (foto: profimedia) profimedia
17. 12. 2014

Venezuelska igralka hrvaških korenin Gabriela Spanic se zadnje čase najraje posveča svojemu sinu. "Najbolj uživam, ko skupaj delava domače naloge," pravi lepotica, ki dodaja, da je postala tudi prava gospodinja.

Noben honorar, ki ga dobim za igranje, me ne more narediti bolj srečne, kot sem takrat, ko opravljam gospodinjska dela. Likam in kuham namreč z največjim veseljem," je odkrita Gabriela (40).

Seveda pa je središče njenega življenja šestletni sin Gabriel de Jesus, ki mu posveča največ časa. No, marsikdo bi ob tem dejal, da igralka veliko časa posveča tudi svojemu videzu. Pred dvema letoma je namreč odločno zanikala, da bi na sebi spremenila še kaj drugega poleg prsi.

Takrat je tudi pozirala za neki časopis, a je bila skorajda nerazpoznavna, zato nihče ni verjel, da si do osveženega videza ni pomagala z lepotnim kirurgom. Pozneje je le priznala, da je uporabila botoks in da zato na obrazu nima nobene gube. "Mogoče sem malce pretiravala," je dejala in obljubila, da se ne bo več zatekala k tovrstnim metodam, da bi ohranila mladostni videz.