Gabriela Spanic ne praznuje več rojstnega dneva

Gabriela Spanic ne praznuje več rojstnega dneva (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lea
4. 1. 2015

Pred nekaj dnevi je Gabriela Spanic, venezuelska igralka hrvaških korenin, praznovala 41. rojstni dan. A sama pravi, da se staranja boji ...

"Po 35. letu sem nehala praznovati rojstne dneve. Za rojstni dan organiziram le mirno druženje za družino. Vsi pravijo, da sem trapasta, a kaj, ko sovražim vsako svojo gubo," je odkrita Gabriela in dodaja, da pa bo naredila veliko zabavo, in sicer za svoj 100. rojstni dan.

"Takrat bi bilo smiselno praznovati," se smeji danes in pravi, da trenutno malce počiva od igranja. Poleg tega se nekoliko posveča petju, pa čeprav ji kritiki niso najbolj naklonjeni in pravijo, da nikakor ne bo imela uspešne pevske kariere. Z mariačiji iz Mehike je posnela album En Carne Viva, pripravlja pa se tudi na veliko turnejo po Latinski Ameriki.

"Zame je najpomembneje, da moj sin obožuje moje pesmi," pravi Gabriele in že zaradi tega se ne bo odpovedala pevski karieri. Sicer pa zdaj veliko časa posveča prav sinu in tudi zaradi tega je igralsko kariero postavila nekoliko na stranski tir. Veliko kuha doma, opravlja gospodinjska dela in pomaga šestletnemu sinu Gabrielu De Jesusu pri domačih nalogah.