George Clooney je razkril recept za srečno razmerje

George Clooney je razkril recept za srečno razmerje (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2016

Le kdo bi si še pred nekaj leti lahko mislil, da se bo veliki ženskar George Clooney nekega lepega dne sprehodil do oltarja? In kar je še pomembneje– kdo bi si lahko mislil, da se bo ta zakon ohranil?

No, zgodilo se je oziroma dogaja se ravno to, njegova ljubezen do 38-letne žene Amal se zdi 'zelo obstojna'.

V nedavnem intervjuju za tednik Hello! je 54-letni ameriški igralec, filmski ustvarjalec in aktivist razkril, zakaj je v zakonskih vodah tako zelo srečen.

"Imava iste interese in podobne cilje in prav to sta po mojem mnenju temelja za razmerje, ki dobro funkcionira," je svoj recept za zakonsko srečo razkril George, ki je poudaril, da sta s soprogo še posebno močno povezana.

"Na njej me je privlačilo prav vse. Tako močno me je prevzela. Je neverjetno pametna in še nikoli nisem imel toliko čudovitih pogovorov, kot jih imam z njo. Poleg tega pa je še lepa in elegantna, je oseba, s katero si želim preživeti svoje življenje. Sem srečen moški. Nikoli si nisem mislil, da bom spoznal žensko s takšno milino in čudovitim smislom za humor. Imava močno razmerje. Je izredna ženska. Oba sva angažirana in se zanimava za teme, kot je begunska kriza. Sva najboljša prijatelja in uživava v času, ki ga preživljava skupaj," hollywoodski zvezdnik kar ni mogel nehati navdušeno govoriti o svoji življenjski sopotnici.

Preberite več na Cosmopolitan.si