Gina Torres in T.R. Knight: Odvetnica in zdravnik se vračata v igro!

21. 4. 2017

Spomnimo, kako zelo radi smo gledali serijo Talenti v belem. Prav vsak karakter zase je bil briljanten. In koliko žalosti je bilo, ko je talent za talentom zapustil serijo? Veliko. No, zahvaljujoč producentu serije Ulov je zdaj eden izmed članov serije Talenti v belem spet na malih ekranih.

43-letni Knight se je pridružil drami na Fox life televiziji, Ulov. Pri nas se predvaja druga sezona. Vrnitev mladega igralca na male zaslone je vsekakor prijetni razplet. Sploh pa po tem, ko smo na igralcu »počivali« oči kar pet sezon. V seriji Ulov se pridruži Alice, kot brat. Poleg njega pa igra še ena dama – velika povratnica na TV - lastnica pravne pisarne Pearson Specter Litt – v seriji Suits. Gina Torres, ki ponovno igra »težkokategorno« damo, je prava poslastica za filmoljubce. Spomnimo, Jessica je iz serije odkorakala in sicer iz »pravih/resničnih« razlogov.

Gina pravi, da je bilo snemanje tako prenaporno, da ni imela več svojega življenja. Čeprav je bil karakter Jessice njen alter ego, ni šlo. Za njeno vlogo si je morala zapomniti ogromno besedila, ki je bilo polno pravnih izrazov (mnogo teh ni razumela, kaj šele, da bi si zapomnila) in snemali so ves čas. Dneve in noči. No, v novi službi je malo lažje. V drugi sezoni Ulov je Gina še vedno močna in vztrajna ženska, ima pa veliko več humorja in čutnosti. In Gina meni, da bodo gledalci imeli to raje.